n ohjeilla jatketaan taas. Resepti on saman nimisestä kirjasta. Kiva löytää ja tehdä uusia juttuja. Täytyy kokeilla uudelleen ja laittaa samalla reilummin mausteita, esim
Täytetyt leivät ovat herkkua ja kun paahtoleivän leikkaa kolmioksi on se vieläkin maukkaampaa. Kikherneistä jakasvipohjaisesta ranskankermasta syntyy herkullinen täyte kolmioleipiin, joka muistuttaa hieman tonnikalatäytettä
Ottolenghi käytti kuivattujakikherneitä, mutta minä tein ruuan säilykkeistä. Kuluneet viikot ovat olleen taivaallista aikaa ruoka-intoilijalle tv-ohjelmien suhteen
Siinä Ottolenghi valmisti herkullisen uuniruoan,jossa oli maustettujakikherneitä ,kahdella tavalla käsiteltyjä tomaatteja,sipulia,valkosipulia sekä fetajuustoa
S. u. m. a. k. i. o. n. y. l. e. s. t. L. ä. h. -. d. ö. r. p. ,. j. M. z. '. (. ). I. v. J. /. Z. E. K. b. g. T. H. V. R. G. c. –. O. 3. 1. 4. 0. 2. ’. P. C. A. w. f. D. B. x. …. d l. t l
Lisää pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva ja suola. Alusta loput jauhot joukkoon vähitellen. Jaa taikina neljään osaan ja kauli taikinapalat jauhoa apuna käyttäen ohuiksi ovaalinmuotoisiksi rieskoiksi
Viime viikon maanantaina mahtavan suosion saanut pehmeä porkkana-kikhernekeitto saa jatkoa tässä. Tomaatti-kookoskeitto kikherneillä on hyvin samankaltainen, mutta porkkana korvautui tomaatilla ja joukkoon tuli kookosmaitoa pehmentämään
Ensimmäinen ruoka, johon sitä tuli, oli paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta. Tammikuussa alkoi tutustuminen espanjalaiseen keittiöön ja tämä paprikakastike osoittautui monikäyttöiseksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.