Ensimmäinen ruoka, johon sitä tuli, oli paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta. Paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta 4 henkilölle. Paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta 4 henkilölle
1. Kuori ja hienonna sipuli ja pane kattilaan. Leikkaa lohi annospaloiksi ja nosta palat sipulipedille. Lisää valkoviiniä ja kalalientä niin, että kalat peittyvät ja hauduta kannen alla noin 15 minuuttia
1. Puhdista ja kuori porkkana, purjo, sipuli ja juuriselleri, paloittele ne pienemmiksi paloiksi. Laita huuhdottu häränrinta kattilaan ja lisää niin paljon vettä että liha peittyy
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Laita uunivuokaan. Voitele leivinpaperi ja pane voideltu puoli tiiviisti kalan ylle
Entä oletko kokeillut jo turskaa. Onko sinustakin vaikea keksiä kalaruokia arkeen. Pannulla pyörii aina sama lohenpala, uunissa muhii kasa kalapuikkoja ja kuivakaapissa majailee tonnikalapurkkiröykkiö, joka kaivetaan esiin kun muistetaan, että kalaa pitäisi tosiaan syödä enemmänkin kuin kerran viikossa
L. i. d. l. n. k. y. m. ä. a. t. s. o. u. r. e. h. ,. 2. 0. g. p. v. 8. j. R. N. T. (. ). 1. D. -. K. H. S. M. C. f. 5. A. c. b. x. I. w. q. F. P. °. Y. W. L. d l. r l
Turskaa valkoviinissäKohderyhmä sai syntymäpäivänsä aamuna esittää toiveen päivällisestä. Onneksi lähikauppa ei taaskaan pettänyt ja hienot tuoreet turskan selkäfileet päätyivät pannulle ja lopulta makoisiin suihin
Kävimme töiden jälkeen Hakaniemessä lunastamassa Groupon-diilinä hankitun lihasetin Liettuan Herkut -nimisessä pikkupuodissa, ja samalla reissulla Hakaniemen hallista tarttui heräteostoksena mukaan myös muutama turskafile
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.