Nimipäivänäni (siitä on jo viikkoja) oli tarve saada tuoretta pullaa aamulla töihin. Kokeilin ensimmäistä kertaa aamu-uniselle sopivaa vaihtoehtoa eli taikina sekoitetaan illalla ja laitetaan yöksi jääkaappiin kohoamaan
ja perkasi ne järven rannassa, joten kala oli todella tuoretta. Tuoretta haukea. ja juuri nyt on meneillään ruokabloggareille suunnattu ”Hyvää Suomesta kotiruoka
Parsaa sekä parmankinkkua että parmesaanilastuja. Vanha penkin kasvuvoima saattaa olla jo uupunut ja uuden penkin pitää kenties vahvistua vielä ennen sadonkorjuuta
Minulla oli belugalinssejä ja ne kyllä täydensivät juureksia mainiosti. ) Minä söin juuresteni kanssa uunissa valuvaksi sulanutta vuohenjuustoa jamarinoituja belugalinssejä, oli hyvää
eipä ole ruokaani turhaan kuljeteltu maailman toiselta puolelta tai kulutettu energiaa ja tilaa säilyttämiseen kun syön nyt tuoreita, suomalaisia omenoita jajuureksia
Kirkas vihreys ja lämmin valo saavat hereille sitkeimmästäkin talviunesta. Terhi Pohjanheimo. n lämpötilassa ja kasvihuoneessa minut ympäröi ihana raikas vihreys
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.