Nieriää kermakastikkeessa uunissa kypsytettynä. Yksi ehdottomista suosikeistani kaloista on nieriä, se on kauniin punaista kypsennettynäkin, ja se on aivan taivaallisen herkullista savustettuna mutta paras ja helpon tapa valmistaa nieriää kypsentää se kermakastikkeessa uunissa
Naudan ulkofileepihvit. Illan pääruokana oli taas vaihteeksi kunnon naudan ulkofileepihvi. Hetken pähkäiltyäni päätin keittää pihvin kaveriksi Nauvon varhaisperunoita ja tehdä kermaisen suppilovahverokastikkeen
Maksakastikkeeseen kannattaa käyttää mahdollisimman tuoretta maksaa. Toisin kuin liha yleensä vanhetessaan mureutuu ja muuttuu paremmaksi, kannattaa sisäelimet käyttää tuoreeltaan
Hyvää pihviä syö aina mielellään, mutta aina pihvin kanssa ei tarvitse nauttia esimerkiksi perunoita, vaan lisukkeet voi tehdä vaikkapa kasviksista tai juureksista
Hih ja kauniisti tarjolla,kertakäyttölautasella. D minä olin hirveä ilkimys,tai kuka olikaan. ) kukaan ei ollut tyhjentänyt tiskikonetta eikä myöskään täyttänyt sitä,joten perhe sai tyytyä kertisastioihin,ettei ainakaan enempää tiskiä tulisi
Uunilohta kermakastikkeessa. Helppo kalaruoka isommallekkin porukalle toteuttaa. Tällä kertaa kala valmistui ihan vaan reunalliselle uunipellille, kun ei riittävän isoa uunivuokaa ollut käytettävissä
K. a. n. f. i. l. e. k. r. m. s. t. o. u. p. ä. h. j. S. ö. y. d. ,. v. 4. V. 1. 5. /. 0. g. 3. -. 2. U. 6. E. N. H. (. ). R. L. M. A. P. b. *. ô. ü. T. J. O. d l. s l
Naudan ulkofileepihvit, parsa ja perunat (2 annosta). Pihviä on tullut syötyä viime aikoina vähän liiankin kanssa, mutta lisukkeilla saa mukavasti vaihtelua tähänkin ruokaan
Isänpäivänä tein miehelleni hänen itse ampumaa jänistä. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta kun itse kokkaan jänistä, uskallan kyllä toistekin tehdä sillä varsin makoinen kastike tuli
Kävimme lauantain kunniaksi Oulun Makkarakaupassa hakemassa herkkuja. Tämän päivän ruokaan ostimme naudan sisäpaistia josta myyjä lihatiskillä leikkasi meille pihvit valmiiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.