1-2 pak
pekonia ( n. 170 g) (nokare voita ja liraus rypsiöljyä) n. 400 g hyvää lenkkimakkaraa n. 150 g meetwurstia n. 1 l varhaisperunoita (raakoina) 1 npp kesäsipulia suolaa ja mustapippuria myllystä n.
Aloita pyttärin valmistus sipulista, valkosipulista ja perunoista. Olen aina ajatellut, että pyttipannu sisältää vain ja ainoastaan makkaraa, sipulia ja perunaa pääaineiltaan
Kylläpä itsetehty, ulkona valmistettu pyttäri maistuu sitten hyvältä. Me paistoimme pyttärin muurinpohjapannulla, mutta tasainen grillin parila tai paistinpannu toimivat yhtä lailla
Mun chorizot päätyi pannulle pyttäriin tälleesti. Chorizopyttäri- chorizomakkaraa- keitettyjä pottuja- sipulia- kirsikkatompsuja- suippopaprikaa- suolaa, pippuria, paprikajauhetta, kuivattua persiljaaChorizoja pitää pakkauksen mukaan paistella 20 minsaa jotta tulee kypsää
"Näin kesän kiihkeimmän ulkoruokintakauden kynnyksellä meitä kanustetaan siirtymään porsliinista muoviastiastoihin, tai mikä pelottavinta, kerrassaan kertakäyttölautasilta aterioimiseen vain, jotta säästyisimme tiskaamiselta
Valitettavasti fish´n´chipsiä ei nyt ollut tarjolla, joten otimme pyttärin puoliksi. Viime viikonlopun vietin merillä toimittajaystäväni Eveliinan kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.