Lohi on hyvää eikös vaan. Kaikki vähänkin lohituotteita maistelleet kuitenkin tietävät, että on lohta ja sitten on LOHTA, Meilläkin on kylmäsavulohi haettu aina tietystä paikasta
Soppa365. ssa oli maininta Momofukun umamiliemimunista (jumatsuga mikä sanahirviö. Onko "Vähimmäismäärä Momofukun tulisia soijaliemikananmunia", "Minimi Momofuku umaminagamunia
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Tässä tomaattikastikkeessa on kaikki kohdallaan. Se on tehty kesän kypsyttämistä kirsikkatomaatteista ja valkosipulista, joiden makua on tiivistetty uunissa paahtamalla
No niin, nyt on toivuttu parin päivän takaisesta märinästä. Kiitos kaikille ihanista viesteistä. On aina kivaa, kun kommentoitte, ja viimeisimmät viestit olivat niin ihania, että oma mörköily alkoi sekä nolottaa että naurattaa
Suolaista, makeaa ja hapokasta – alkuruoka herättelee makunystyrät. Kaikki alkoi taivaallisesta porkkanapyreestä, jota pääsin nauttimaan Lillen kaupungissa lokakuisena sateisena iltana Brasserie de la Paix’ssa
Grillivartaista tulee moninkertaisesti parempia, kun ne marioi ennen paistamista. Teriyakimarinadi on hieman makea mutta reilun umaminen, joten se sopii loistavasti kasvisvartaisiin
Ajatuksilla on tapana kiertää samoja ratoja. Huomasin tämän faktan siitä että, kun olin tehnyt, valokuvannut ja syönyt tämän postauksen annoksen, hoksasin että täällä blogissahan on jo hyvin samankaltainen resepti
Käytin luullista lihaa ja keitin sitä pitkään, jotta liemeen erittyi mahdollisimman paljon umamia. Borssikeitto on niin ihanaa, että sitä on saatava edes kerran talvessa
Soijaruoat jatkuvat soijapaloista tehdyllä mausteisella vihreällä currylla. Syksyn voimaruoalla, jonka lämmittävä tulisuus on parasta vastalääkettä kylmyyteen ja koleuteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.