Pääsiäinen oli myös herkuttelua, mutta yksi oli ylitse muiden - Rosvopaisti. Minulla ei ole käynyt mielessäkään rosvopaistin tekeminen uunissa, mutta onneksi Hesarin ruokatoimittajalla oli
Mökillä on mukava tehdä sellaista, mitä ei kaupungissa pysty eli tällä kertaa rosvopaistia. Aikataulutimme rosvopaistin teon risusavottaa seuraavaksi päiväksi, jolloin saisimme samalla pihaa siistittyä
todellinen suomalainen perinneherkku, rosvopaisti. Rosvopaistin huolellista valmistusta voi seurata koko päivän – rosvomontulle sytytetään nuotio aamuvarhaisella ja puoliltapäivin rosvopaistilihat – possua, lammasta ja nautaa – lasketaan monttuun kypsymään
Rosvopaistin ystävän kannattaa kokeilla tätä uunissa haudutettua muhevaa lammasta. Rosvopaistin ystävän kannattaa kokeilla tätä uunissa haudutettua muhevaa lammasta
Kermainen hirvipata on syysruokaa parhaimmillaan. Hirvenliha on harvinaista herkkua keittiössäni ja tämän lihakimpaleen ostin Joensuun kauppahallista, Hallin lihasta
Karitsan paahtopaisti on aivan tolkuttoman hyvää ja mureaa lihaa. Reilu nippu tuoretta timjamia, valkosipulia ja sitruunamehua ovat taivaallinen yhdistelmä karitsan paahtopaistien maustamiseen
Lihapullat tein karitsasta, ja maustoin ne keväisen raikkailla yrteillä, sitruunalla ja fetalla. Lupasin tai uhkasin vielä tehdä jotain tiliä siitä, mitä meillä syötiin pääsiäisenä
Yhden padan karitsaherkku metsästäjän tapaan. 26. 3. 2016 by Merja Jätä kommentti. Italialainen ilmaisu ”alla cacciatora” eli metsästäjän tapaan tarkoittaa kaikkea rustiikkisesti sesongin aineksista tehtyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.