Kotiin käveleminen perjantai-iltana tahtoi olla hieman tavallista rankempaa, ja vain hetken kotona lööbattuani alkoikin kurkkua kutitella ja meno laiskistua tasolle, johon eivät pitkät työpäivätkään ryydytä
Ehkä yksi yleisimmistä ja helpoimmista tavoista hyödyntää hunajaa kotikeittiössä on se, että sekoittaa hunajaa leipä- tai sämpylätaikinaan sokerin tai siirapin sijana
Vaivaamaton, maukas ja rapeakuorinen pataleipä valmistuu helposti viikonlopun aamiaispöytään. Ainekset sekoitetaan keskenään ja taikinan annetaan levätä huoneenlämmössä vähintään 12 tunnin ajan
Kolme hyvää. sokeriton, rasvaton ja gluteiiniton marjapiirakka ”murutaikinalla”. Iltapäivän kahvivieraita kestittiin eilen xylitolilla makeutetulla, sokerittomalla ja glutenittomalla marjapiirakalla, jonka pohja muistutti murotaikinaa
Se on varma kevään merkki kun makuaistimet alkavat vaatimaan grillattuja herkkuja. Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Eniten pidän vihersmoothieista, olen suuri avocado fani vaikka tiedän kuinka paljon se kuormittaa viljelyllään rakasta maapalloamme, olenkin sitä koittanut sen vuoksi maltillisesti nautiskella
Tuoreista kotimaisista vadelmista voi tehdä vaikka maukkaita välipalaruutuja. Välipalaruudut saavat olla tuhteja, että ne ovat kunnolla täyttäviä, joten taikinaan käytetään kikhernejauhoja sekä kaurahiutaleita
Nyt tulee aivan ihana resepti. Resepti, jolla saat taiottua, pehmeitä, herkullisia proteiinipatukoita. Proteiinipatukoita jotka maistuvat makoisasti mansikalta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.