Olen tehnyt hämäläiseen tapaan mökillä uunijuustoja jouluksi ja lämpimäisiksi, mutta tämä kevyempi uunijuusto on kerrassaan loistava jälkkäri esimerkiksi kesäisten marjojen kera
en kuumenna purkkejaja kansia näiden pakkaspuolukkahillojen kanssa. ) Itsetehdyssä hillossa on vahva marjan maku ja sokerin määrää voi säädellä omien mieltymysten mukaan
Kaada maito voideltuun uunivuokaan ja mausta ripauksella suolaa (ja sokeri). Tarjoa haaleana tai kylmänä marjojen tai sokerin ja kanelin kanssa tai perinteiseen tapaan marjakeiton kanssa
Tapana on syksyisin tehdä omat puolukkahillot pinaattiletuille ja erilaisille kaaliruoille. Sellaisenaankin ovat hiukan liian vahvoja syötäviksi Itseasiassa on ollut käyttänyt tyrnejä aiemmin leivonnassa tai ruoanlaitossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.