en kuumenna purkkejaja kansia näiden pakkaspuolukkahillojen kanssa. ) Itsetehdyssä hillossa on vahva marjan maku ja sokerin määrää voi säädellä omien mieltymysten mukaan
L. e. h. t. i. ä. l. u. k. s. a. ,. o. n. y. v. p. M. J. j. ). T. m. ö. E. r. (. K. d. 2. 0. 4. O. H. N. V. A. U. P. 1. 5. g. S. Ä. Y. f. +. R. 7. I. ) L. d l. t l
Paista öljyllä tai voilla kuumalla pannulla ja tarjoile puolukkahillon kera. Koko taikina sekoitettiin blenderissä ja kaadettiin siitä suoraan kuumalle rasvaiselle pannulle
Tarjoile kermavaahdon ja esimerkiksi mansikka- tai puolukkahillon kera. Vastapaistetun vohvelin tuoksu on miltei vastustamaton ja siihen törmää varsinkin kesäaikaan toreilla, myyjäisissä ja muissa tapahtumissa
Jotkut tykkää jopa puolukkahillosta mukana. Niin kaunista ja kaikille makuaisteille jotakin. Tämäkin on oudosti toisten suosikki ja vielä enemmän inhokki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.