Palattuamme kotiin päätimme kokata jääkaappiin jääneestä kyrsästä klassista uunimakkaraa. Voi sitä riemua, kun Messukylän ala-asteella oli uunimakkarapäivä
Tarjoa uunimakkaran kanssa muusia. Nosta makkarat uunivuokaan ja voitele leikkauspinnat sinapilla. Levittele päälle tomaatit sekä sipulit ja rouhaise päälle pippuria
HK Sininen Lenkki oli tarjouksessa K-kaupoissa, joten päätin valmistaa uunimakkaraa. Uunimakkaraa tomaattikastikkeessa1 pkt (2 makkaraa) HK Sinistä Lenkkiä1 prk (200 g) paseerattua tomaattia1 iso sipuli1 pienehkö kesäkurpitsan
Uunimakkara1 pkt Snellmanin kunnon lenkki-makkaraa4 siivua juustoa (gouda)pippuriaLeikkaa makkarat puoliksi ja halkaise puolikkaat siten, että ne ovat pohjasta vielä kiinni
UUNIMAKKARA JUUSTOKUORRUTTEELLA. Uunimakkara. Laita perunat ja uunimakkara pellille. - itse käytin 350 g neliskanttisen palan Finlandiaa, josta loput käytin uunimakkaran kuorruttamiseen). Paista yhdessä uunimakkaran kanssa 200 asteessa uunin keskitasolla noin 40-45 min. - itse käytin 350 g neliskanttisen palan Finlandiaa, josta loput käytin uunimakkaran kuorruttamiseen)
Uunimakkaraa juustolla joka on kääritty pekoniin ja kermaista kasvisvuokaa. Tuo vuoka itsessään on jo niin hyvää, ettei välttämättä juuri kylkeen muuta lisuketta tarvitse
Siispä uunin kätköistä on nyt otettu vehnäsämpylät, sahramitiikerikakku (josta kirjoittelen tuonnenpana), pannaria, makaroonilaatikko sekä tämänpäivän ruoka uunimakkarat joihin olin jo eilen kuorinut potut valmiiksi, ettei mene aivan kiireeksi koko aamu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.