Tästä tulee sitten uunivihanneksien ohje, mitä söin siirapilla glaseeratun porsaan potkan kera. Laita vihannekset uuniin noin 40 minuuttia ennen potkan uunista ulosottamista
Löysin eräästä ranskalaisesta ruokalehdestä idean hauskaan "omelettikakkuun". Tämä suolainen "tuhatlehtinen" sopii vaikka näyttäväksi aamiais- tai brunssitarjottavaksi ja se syntyy helposti paistamalla ensiksi läjä ohuita omeletteja ja pinoamalla ne tämän jälkeen erinäisten täytteiden kanssa päällekäin täytekakun tapaan
Uuniperuna syntyy kuin itsestään grilliruokien tai paistetun lihan kaveriksi. Jauhoinen uuniperuna kypsyy hitaasti foliossa herkullisen pehmeäksi, jopa vähän makeaksi
Vuoden luetuimpien juttujen tilaston kärjessä ovat Maailman paras bataattikeitto, Persimon on suomalaisille uusi tuttavuus, Lehtikaali taipuu pestoon, lettuihin ja muhennokseen ja vielä vuoden viimeisinä päivinä hurjan loppukirin ottanut juttu Uuniperuna – foliolla vai ilman
Viime viikkoina moni ruokaharrastaja on hehkuttanut uuniperunan ”paluuta”. Uuniperunasta on puhuttu Twitterissä ja uuniperunareseptejä on haettu ahkerasti Googlella
Uuniperunat maistuu aina ja on tosi helppo tehdä. Uuniperuna pitää mielestäni aina syödä kuorineen, koska kuori maistuu parhaimmalta ja siinä on ravinteitakin
Rosamunda uuniperuna toimii lähes minkä grillimenun kylkeen. Tässä reseptissä uuniperunan valmistus on pidetty yksinkertaisena ja potut saavat niskaansa terveyssuositukset ylittävän määrään suolaa Joskin maku on myös mahtava ja
*Kaupallinen yhteistyö Urtekram. Mitäpä jos ensi kerralla kun mietit perheen tai ystävien kanssa rentoa ruokailua, esimerkiksi brunssia kokeilisit valmistaa tortillakestit hieman erilaisilla täytteillä itse valmistaen myös tortillat
Halu kokeilla oli suuri ja nyt ensimmäisen kerran on kokeiltu. Monia asioita tekisin toisin, mutta lopputulos oli erittäin kaunis ja mikä parhainta maku oli todella hyvä jo nyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.