P. o. r. k. a. n. u. e. h. d. t. m. s. i. l. v. O. p. ä. ,. j. y. K. N. ö. T. R. w. V. g. L. f. -. b. M. c. (. Y. ). 1. 5. ~. 3. 6. 0. 2. 4. 7. A. S. J. /. I. t l. d l
Näin valmistettujen perunoiden rakenne on tavanomaista kiinteämpi ja maku huomattavasti parempi, mielestäni jopa parempi kuin perinteisesti keitetyissä uusissa perunoissa, vaikka nämä syksyisiä jo ovatkin
Kun tein Brita-kakun, mietin voisiko sen tehdä niin, että kiisseli olisikin jo valmiiksi marengin alla ja samalla saisi kaunista keroksellisuutta kakkuun, ilman valuvia täytteitä
Blogivuosien aikana olen syönyt niitä eri versioina. Yksi näistä versioista löytyy täältä. Tofu-kesäkurpitsapihvit on ehkä yksi eniten tehty ruoka keittiössäni
Entrecote onnistuu toki grillissä ilman sous videtäkin. Vakumoi pihvit jokainen omaan pussukkaansa ja aseta sous videhen 54,5 -asteeseen noin kahdeksi tunniksi
Muistatte ehkä mascarpone-omenapiiraan. Sen ohje on täällä. Se on taivaallista, mutta kaapissa ei ollut mascarponea ja mietin kuumeisesti, että miten voisin sen ikään kuin vaihtaa johonkin muuhun yhtä herkulliseen
Kavereita oli tulossa seuraavana päivänä juhlistamaan mun synttäreitä ja osa meistä onkin jonkinlaisella terveyskuurilla, joten mikä olisikaan parempi valinta juhliin kuin terveellisempi versio klassisesta piirakasta
Kakkuun tulleista ruusuista tein siis aika yksinkertaiset versiot nopeasti ennen kirkkoa. Aiemmin kokeilin prinsessakakkua gluteenittomalla Kinuskikissan prinsessakakun täytteellä, mutta pakko taas todeta, ettei se vetänyt vertojaan Ulla Svenskin prinsessakakun suussasulavalle vaniljakreemille
Sen sijaan, että olisin ostanut kaupasta pakastealtaan ranskiksia menin jääkaapille ja löysin lantun - tehdäänkin terveellisempi naposteluversio näin laiskoille päiville
Vaikka alkuperäinen avokadopastan resepti on oikein toimiva ja herkullinen, jouduin opiskelijanbudjettiin vedoten harkitsemaan aineksia ostaessani, mitä aineita todella tarvitsen ja kuinka paljon
O. n. o. i. k. e. a. s. t. h. m. ,. ä. u. l. ö. y. b. g. d. I. j. T. p. =. ). K. r. (. D. v. -. c. M. A. L. P. 2. 0. 5. 7. f. 1. 3. R. /. N. V. E. Ä. S. U. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.