Digestive-keksi tottakai vähän pehmenee täytteessä, mutta kun keksit jättää vähän suuremmiksi palasiksi, pehmenee ne ihanasti täytteessä ja tuo oman tekstuurinsa pehmeään hedelmämousseen
Tehdessäsi marja- tai hedelmämoussen lämmitä marjapyre. raaka-aineet. ) Tässä linkki sydämen muotoiseen appelsiinisuklaakakkuun ja KSL-ohjelmassa leipomani appelsiinisuklaakakun kuvaan ja päivän ajatuksiin
uusintayritys keskeltä raa’aksi jääneen isän nimipäiväkakun jälkeen). Oma haasteherkkuni kelpaisi lahjaksi ainakin minulle ja niin se kelpasi isällekin – sekä nimi- että syntymäpäivänä
Uusintayritys oli hieman parempi, mutta on siinä vieläkin toivomisen varaa. Otin siis kuitenkin kuvia annoksestani, jolla olisin voinut hyvin osallistua Hirvein Kokki-kilpailun Rumin annos-tehtävään, olisin voinut voittaa jonkun viimeinen oljenkorsi-pinssin
Levitä puolet kerma-rahkavaahdosta. Hedelmämoussen ohjeJos haluat jämäköittää vaahdon ja tehdä moussemaisemman täytteen, liota liivatelehtiä kylmässä vedessä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.