Parasta parsassa on sen rapsahtava rakanne. toiseksi parasta on sen hento vihreä maku, jota tilkkanen voita ja hyppysellinen suolaa korostavat parhaiten
Meidän perheessä kaikki pitävät parsasta kovasti, joten valmistan sitä aina paljon kerralla. Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista
Kevään varmin merkki parsa on saapunut kauppoihimme. Kun parsakausi kestää sen verran pitkään, on kiva miettiä uusia ja erilaisiakin tapoja nauttia yhtä ravinnepitoisimmista kasviksista
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Kesä alkaa olla jo lopuillaan ja luonto kehittelee erilaisia ihania herkkuja iloksemme. Pakastin on täynnä mustikoita, vadelmia, musta- ja punaviinimarjoja
Ajatuksilla on tapana kiertää samoja ratoja. Huomasin tämän faktan siitä että, kun olin tehnyt, valokuvannut ja syönyt tämän postauksen annoksen, hoksasin että täällä blogissahan on jo hyvin samankaltainen resepti
Täydellinen osuma, sillä kaapissa oli salaatin jämät, muutamat parsat ja hieman majoneesia. Poista keltuaiset varovasti ja hienonna ne haarukalla pienessä kulhossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.