Värikäs kesärisotto ja paistetut broilerinfileet
Petite Rose
Petite Rose
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 Annos
  • 1,5 l Kuumaa kanalientä
  • 125 g Voi
  • 2 Valkosipuli
  • n kynttä murskattuna
  • 150 g Porkkanoita pieneksi pilkottuna
  • 1 dl Valkoviiniä
  • 100 g Parsa
  • 100 g Vihreitä papuja
  • 50 g Herneitä
  • 50 g Paprika
  • a kuutioituna
  • 50 g Maissi
  • 7 rkl Tuoreita silputtuja yrttejä (esimerkiksi ruohosipulia, persiljaa, timjamia, oreganoa, basilikaa, korianteria)
  • 4 kpl Broilerinfile
  • 2 rkl Hunajaa
  • 1/2 dl Öljyä
  • 2 Valkosipuli
  • n kynttä hienonnettuna
  • 2 tl Jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl Jauhettua korianteria
  • 1 tl Kurkumaa
  • 1 tl Suola
  • 1/2 tl Pippuria
  • 1 rkl Raastettua tuoretta inkivääriä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.