Mutta ei mennä asioiden edelle, vaan odotellaan mitä tulokset tuo tullessaan. Äitinä pohdin kaikki mahdolliset asiat, mitä raskaus- tai vauva-aikana on mennyt vikaan ja olisinko voinut tehdä asiat toisin ja siten poika olisi välttynyt tältä kaikelta
I. n. t. o. k. a. u. s. e. j. b. l. g. h. d. m. i. p. v. V. ,. ä. ö. r. y. E. L. T. D. S. M. P. (. 1. 4. ). 2. 5. 3. 7. -. 8. c. 0. A. –. K. x. k p. d l. t l
K. e. r. a. n. t. l. v. p. i. ä. s. k. ö. y. j. u. o. h. M. ,. N. d. m. J. f. (. ). V. g. E. P. R. G. c. -. L. ". D. S. . 4. 1. 3. 0. /. 2. z. H. T. Ä. d l
S. y. n. t. ä. r. i. v. a. l. m. s. e. u. o. k. h. T. p. j. ö. d. V. ,. L. E. Y. K. ". I. -. P. 3. 0. *. 7. c. J. 5. 2. g. 1. 4. 6. (. z. ). A. b. B. C. D. 8. 9. F. G. f. H. M. x. N. O. '. w. U. R. Ä. W. Z. a l. c m. d l. t l
Lehti kuuluu kyllä kaikkineen sarjaan säilyttämisen arvoiset aviisit. No en minä mikään muffinileipuri oikeasti ole, en edes muista koska olisin viimeksi niitä tehnyt
Hauskan viikonlopun jälkeen joutuu välillä kärsimään väsyneestä ja päänsärkyisestä sunnuntaista. Pienet asiat voivat kuitenkin pelastaa pienen hangoverin, vaikkapa Herra J
Pekoni ja kantarelli ovat match made in heaven. Pekonin rasva ja suolaisuus ovat juuri ne elementit jotka viimeistelevät kantarelleista loppukesän parasta herkkua
O. l. i. s. k. o. h. a. n. r. e. u. v. t. ,. m. p. d. M. ä. y. j. K. T. -. b. g. V. I. ö. D. Y. S. f. J. P. A. R. (. 1. 6. ). 2. /. 4. 5. 0. L. k p. d l. t l
Huraa, huraa, huraa. Safkablogi täyttää tänään kuus vuotta. Monet viinipullot on niiden vuosien aikana juotu, herkut syöty ja pari ryppyä silmäkulmiin naurettu ja itketty
Kaavana se menee suunnilleen niin, että mitä hienompi, maukkaampi, näyttävämpi ja vaativampi valmistettava eväs on aikuisten mielestä, sitä surkeammin se käy ravinnoksi kiukkuisille lapsukaisille
Kilpailuun kuuluu, että ruokabloggaaja myös kirjoittaa mikä on hänelle suomalainen ruoka ja mitä se hänelle merkitsee (minun teksti on reseptin jälkeen)
Lämmitä seos kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Kunnia sille, kelle kunnia kuuluu. Lämmitä margariinia mikrossa ihan muutama sekunti, että se vähän pehmenee
Itsetehty kaalilaatikko on paras kaaliruoka mitä tiedän ja näin ollen se kuuluu ikisuosikkeihin. Kaalilaatikko on aina parempaa mitä pidempään sitä uunissa malttaa kypsyttää ja hauduttaa
Liitän alkuperäisen ohjeesta kuvan joten siitä on helppo vilkuilla mitä kaikkia muutoksia tein. Kuuluu meillä ehdottomasti laatikkoruokien top kymmenen joukkoon (ainakin toistaiseksi)
Mummin kaalilaatikko. Tämä ohje on alunperin Hans Välimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava). Tuo on muuten aika ihana keittokirja – täynnä kaikkia kunnon suomalaisia perinteisiä herkkuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.