Munakas on oiva tapa käyttää kaikki jämäruoat ja raaka-aineet jääkaapista, helposti ja nopeasti. Munakkaasta saa helposti täyttävän ja herkullisen aamu-, iltapalan tai vaikka lounaan
Tästä ruoasta - tai sen ideasta – on kiittäminen jälleen Savuhovin Skanssin myyntipisteen Terhiä, jolle huokailin taannoisella kauppareissulla keksimättömyyttäni eli arkiruokamielikuvituksettomuuttani
-. I. n. t. o. k. a. u. s. e. j. b. l. g. h. d. m. i. p. v. V. ,. ä. ö. r. y. E. L. T. D. S. M. P. (. 1. 4. ). 2. 5. 3. 7. 8. c. 0. A. –. K. x. k p. d l. t l
Ilman kananmunia moni resepti olisi mahdoton tehdä, sillä hyytyessään se sitoo raaka-aineita. Usein espanjalainen munakas tehdään paistinpannuun, mutta sen voi tehdä uunissakin
Kurkkaa myös suppilovahvero-perunafrittatan resepti täältä. Pannussa kypsennetty, italialaistyyppinen, ruokaisa munakas on myös oivallinen brunssiruoka ja piknikeväs, joten ainakin minä pakkaan sitä toisinaan mukaan kesäretkilleni
Munakasta tehdessä tuoksu oli hyvä ja bataatin siivuja maistellessa kesken paistamisen ajattelin onkohan valkosipulin maku liian voimakas, mutta valmiissa munakkaassa valkosipuli oli juuri oikeassa suhteessa meidän makuun
-. -. -. -. -. -. H. i. e. m. a. n. h. s. t. u. o. j. p. ä. v. y. k. r. l. E. ö. ,. J. O. Y. N. 2. 0. g. 7. 5. T. 6. 1. (. ). d. P. S. 4. c. V. L. K. Ä. M. b. ". 3. A. p r. d l. t l
Lihaisampaan versioon väliin voi sujauttaa myös laadukasta Iberico-kinkkua. Espanjalainen munakas, eli tortilla española on kuin espanjalaisten oma pizza, johon voi upottaa melkeinpä mitä tahansa jääkaapista tai tähteeksi jäänyttä
Katso video siitä, miten pyttipannumunakas valmistuu Turun Ammatti-instituutin keittiössä. Kanoja ei mausteta ennen paistamista, mutta peruna- tai maissijauhon joukkoon kannattaa sekoittaa haluttu määrä suolaa, silloin kanat maustuvat paistamisvaiheessa
Ilman kananmunia moni resepti olisi mahdoton tehdä, sillä hyytyessään se sitoo raaka-aineita. Usein espanjalainen munakas tehdään paistinpannuun, mutta sen voi tehdä uunissakin
-. -. -. -. -. T. ä. m. o. n. y. k. s. i. u. j. a. p. l. e. t. r. J. V. v. ,. h. ö. O. E. K. z. c. g. (. H. 2. 0. 1. ). R. 3. d. 6. S. /. N. L. Y. 4. D. M. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. y. n. t. ä. r. i. v. a. l. m. s. e. u. o. k. h. T. p. j. ö. d. V. ,. L. E. Y. K. ". I. P. 3. 0. *. 7. c. J. 5. 2. g. 1. 4. 6. (. z. ). A. b. B. C. D. 8. 9. F. G. f. H. M. x. N. O. '. w. U. R. Ä. W. Z
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.