Tämä jos mikä on täydellinen alkukesän herkku. Voi ei. miten sen kevennyksen kanssa. Kohta on jo kesäkuu ja eihän sille voi mitään, että tässä tulee vuorotellen kaikki sesongin herkut testattua ja juhlat juhlittua
Lisäksi nyt lomalla on tullut herkuteltua normaalia enemmän ja muutakin kuin pelkkiä raakaruokaherkkuja, joten pidin viime viikolla herkuttoman viikonlopun
[ap_spacing spacing_height=”20px”]Wokkaus on mukavaa ja nopeaa ruoanlaittoa. Kun valmistelet ainekset ensin huolellisesti, ei itse ruoan valmistuminen kestä kauaa
Tämä on Mailiksen vadelmainen juustokakku, jonka resepti on otettu MTV. fi sivustolta. Appelsiinin- ja sitruunankuori tuovat kakuun mukavasti raikkautta ja vadelmat sopivat tähän loistavasti
Gluteenitonta vadelmalla maustettu suklaamoussea. Suklaamoussea jossa valtaisa osa vadelmaa toffeenmakuista Muscovadosokeria ja jossa tavallisesta suklaamoussesta eroten ei ollenkaan ole kanan munaa eikä myöskään gluteenia
Itse valmistetut sämpylät ovat kyllä suurinta herkkua minkä tiedä ja niin helppo valmistaa. Vaikka sämpylät ovat valmistuksen kannalta super helppoja, niin miksei niitä tule tehtyä niin usein
Vadelmainen kakku se sitten oli. Synttärisankari päätti itse minkälaisen kakun haluaa juhliinsa. Välissä vadelmacurdia (en edes tiennyt että sellaistakin kaupasta löytyy) ja Blå bandin vadelmamoussea,mascarponejuustolla ryyditettynä
Oon nyt muutamaan otteeseen uskaltautunut tekemään raakakakkua. Mukavinta siinä on ollu se, että oon onnistunu hyvin, mikä kannustaa tekemään raakakakkuja useamminkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.