Vadelmaviinietikka on itsessään hieman makeahkoa, tämä sama toistuu myös basilikassa ja akasiankukkahunaja taas hyvin kukkainen ja makea, sopii aivan loistavasti
loraus vadelmaviinietikkaa. Täydellinen lauantaipäivä – aurinko paistoi täydeltä terältä jo heti aamusta ja vaikka yöllä oli ollut pieni pakkanen, niin lämpö nousi nopeasti auringonpaisteessa
en saanut käsiini tuoreita vadelmia, joten mikrotin 100 g pakastevadelmia (mikro koska ulkomaalaisia), pursersin ne siivilän läpi, sekoitin joukkoon pari ruokalusikallistsa oliiviöljyä ja vadelmaviinietikkaa
Lisää salaattiin oliiviöljy ja vadelmaviinietikka. 1 rkl vadelmaviinietikkaa. 1 rkl vadelmaviinietikkaa. Viikonloppuna on aikaa valmistaa karitsaa confit-menetelmällä
Viinietikkana olen taas valinnut käyttää vadelmalla maustettua vadelmaviinietikkaa jotta se korostaa tuoreiden vadelmien herkullista makua ja jota myös salaattikastikkeen hunaja korostaa
Hunajainen vadelmavinaigrette eli, vadelmaviinietikkaa, rypsiöljyä, hunajaa sekä pippuria ja suolaa. Taas Stockmanniin herkussa ruokaostoksilla, mitähän tällä kertaa löytyy
Etikkauutteena hyvänä esimerkkinä vadelmaviinietikka ja mausteöljynö appelsiininen mausteöljy. Luonnon villit yrtit kerättynä ja otettuna talteen, mutta miten niitä jatkokäsitellä oikealla tavalla ja hyödyntää pakastamisen ja kuivaamisen lisäksi uuteiden muodossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.