T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
Idätysja itutahna, mitä raikkain varaslähtö kevääseen. Kevätmoodiin on vähän haastava päästä kun joka päivä sataa lunta noin viisitoista kertaa ja välissä paahtaa aurinko
I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Entsyymipohjaisella juoksetteella juusto syntyy varmasti, ja nykyään tuo uute tuotetaan mikrobiperäisesti – aiemmin se on eristetty vasikan juoksumahasta
Paahdetut hunajajuurekset. Pääsiäisen aterioista tein mielestäni tänään tasapainoisimman ja parhaan. Minulla ei ollut kahvipapuja, mutta laitoin kahvijauhetta teensuodatuspussiin ja haudutin sitä kastikeliemessä
Ne kuuluvat samaan sarjaan hapankorppujen, näkkärin, hillosipulien ja salmiakin kanssa. Hiukan jännitti miten riisikakut mahtavat käyttäytyä uunissa ja tuollaisen lämpiävän täytteen kanssa, mutta pelko oli ihan turha
Pidän siitä enemmän kuin talviautoilusta, koska auto on aina siellä lumikinoksessa ja kylmä. Lisäksi pyörällä ehtii katsoa ympärilleen, mikä nautinto ajella raittiissa talvisäässä ja ihailla ohi vilistäviä maisemia
Kaksi viikkoa kuntokuuria ja karkkilakkoa takana. Tänään puntari näytti NELJÄ kiloa vähemmän, eli enää YKSI kilo välitavoitteeseeni (synttärit) ja aikaa kuitenkin kaksi viikkoa
–. –. –. –. J. u. h. a. n. s. j. l. t. k. v. o. i. p. ä. e. r. -. A. ,. m. y. E. z. b. T. d. ö. ”. O. 2. K. R. M. 5. 1. 0. S. B. Q. g. 6. (. P. ). /. à. 3. 4. c. f. L. N. q. H. V. 8. D. +. G. k g. d l. t l
Tehtiin tänään lasagnea pitkästä aikaa ja on pakko taas kehua reseptiä. Eihän tämä mitään pikaruokaa ole, mutta lopputulos on niin hyvää, että sitä kyllä jaksaa vääntää hieman pidempään
Joskus aika kuitenkin on kokkaajan vihollinen ja silloin nopeat jälkkärit vievät voiton. Tällaisia supernopeita jahelppoja, mutta herkullisia jälkiruokia ovat esimerkiksi erilaiset kiisselit
Tavalliseen, ranskalaiseen marenkiin tarvitaan vain valkuaisia ja sokeria, mutta olisi hyvä lisätä massaan myös hieman jotain happoa, kuten etikkaa tai sitruunamehua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.