kertaa päätin kokeilla pehmeämpää ja pannupizzamaisempaa lähestymistapaa. PANNUPIZZA MOZZARELLALLA. Mozzarellakokeiluni seurauksena oli pakko päästä testaamaan
Oon nyt innostunut taas näistä vaivaamattomista leipätaikinoista, jotka valmistuvat käden käänteessä ja lopputuloksena on aina ihanaa rapeakuorista leipää
Unohda, mitä kotitaloustunneilla opetettiin leipomisesta. Uuden ajan leipä tehdään kylmään veteen, hiivaa lisätään vain murunen eikä taikinaa vaivata lainkaan
O. l. e. n. b. o. g. a. u. t. ä. m. h. j. i. s. k. v. r. M. p. z. T. y. ö. ,. 1. -. 3. P. c. f. d. ). H. J. A. (. 2. 5. 7. K. S. I. E. 0. Ä. Y. *. L. V. N. 4. d l. t l. c ,
Testasin tänään Lékuén leipäkäärettä ja täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Tein siis leipää kääreellä ensimmäistä kertaa ja vaikka oli kova houkutus lisätä taikinan sekaan mm
T. e. i. n. p. t. k. ä. s. a. v. (. m. ). o. l. O. y. h. r. E. u. j. ö. L. K. Y. ,. H. D. A. d. S. P. g. M. B. V. 7. 2. 0. 5. 3. 4. °. C. 1. -. 8. I. N. d l. t l
Taannoinen piirakkamainen FODMAP-pizzakokeilumme sai jatko-osan, kun halusimme kokeilla tehdä ihan oikeaa pizzaa kyseistä ruokavaliota noudattavien iloksi
En ole leiponut leipää pitkään aikaan, mutta kun tämä resepti tuli vastaan Kädenvääntöä-blogissa , ajattelin, että tästähän on helppo aloittaa taas pitkästä aikaa
E. i. l. e. n. t. a. p. k. s. u. h. y. ä. z. O. v. m. ,. r. o. j. d. P. T. ö. J. S. V. b. -. 4. 1. 2. /. 8. H. U. M. A. Ö. R. 3. 5. 0. g. w. K. 7. N. d l. t l
P. a. n. u. p. i. z. j. o. t. s. e. k. r. v. ä. N. ,. h. y. m. T. l. x. -. I. 3. d. 1. b. 2. 5. ö. S. +. 4. L. V. K. (. 8. c. ). R. A. 7. 0. g. /. d l. t l
T. ä. l. i. s. t. e. p. k. r. a. ). O. h. j. o. n. S. u. m. v. M. ,. K. d. -. b. g. I. y. ö. 1. 9. 0. P. V. 2. 3. 5. 7. L. 8. J. A. +. N. Y. H. f. ) l. k p. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.