Laita pata tai vuoka kylmään uuniin ja anna uunin lämmetä 225 asteeseen. Nosta kuuma astia uunista ja kaada siihen jauhotettu taikina (taikinan irrottaminen kohotusastiasta helpottuu jos teet sen jauhotuilla käsillä) taikinapalloa ei pidä muotoilla vaan se jätetään pataan sellaisena kun se sinne kaadettiin
Vaivaton leipä. Testasin tänään Lékuén leipäkäärettä ja täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Tein siis leipää kääreellä ensimmäistä kertaa ja vaikka oli kova houkutus lisätä taikinan sekaan mm
Mikään mansikka ei maistu samalta kuin metsämansikka. Sen maussa voi maistaa auringonpaisteen, kallion ja heinänkorren, josta lapsena niitä mansikoita söi
Piimä on juoma, joka herättää paljon tunteita meissä suomalaisissa. Moni pitää piimää herkullisena ja terveellisenä ruokajuomana, kun taas osa välttelee sitä syystä tai toisesta
Jääkaapissani on jo muutaman päivän ajan kököttänyt vajaa purkillinen maustamatonta jogurttia, jota ei ole vilkaistukaan tzatzikin valmistamisen jälkeen
Meidän asunton on ihana, mutta ainut vika tässä on se että parveke puuttuu. Muuten ajattelen realistisesti, että olisihan siinä siivoaminen ja hoitaminen ja kuinka paljon näin keskellä kaupunkia tulisi parvekkeella istuttuakaan, mutta keväällä iskee aina parvekekateus
Mökillä tehtiin pari suosikkiani eli. Graavikala valmistetaan klassisesti laittamalla fileiden väliin karkeaa suolaa kymmenesosa kalan painosta, hiukan sokeria, valkopippuria ja tilliä
Tämä ihana alkukesän ensimmäinen herkku on valmista poimittavaksi ja se herkkuhan on raparperi. Miten tämä raparperi maistuukin joka vuosi yhtä hyvälle
Taannoisessa synttäripostauksessa vilahti kuva neljävuotissynttäreillä tarjolla olleesta juustokakusta, ja kun ohjetta kyseltiin, ajattelin päivittää sen tänne blogiinkin
Yhteistyössä Foodin. Kesäkelit ovat vihdoinkin rantautuneet Suomeen ja samoin minä taas blogin parin. Tuntuu hyvältä, kun vihdoinkin näin seitsemän kuukauden jälkeen on taas inspiraatiota ja innostusta kirjoittamiseen
Kaupallinen yhteistyö Deliciestin kanssa. “Nopeita, yksinkertaisia ja herkullisia ruokia”, kuuluu yleensä vastaus, kun huhuilen toiveita siitä, minkälaista reseptiikkaa blogiin tahdotaan lisää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.