Muhittuaan kolme tuntia uunissa chorizosta, pavuista, punaviinistä ja yrteistä huimasti makua saavassa tomaattikastikkeessa oli lopputulos juuri mitä arvata saattaa
Gluteeniton ja maidoton leipominen sekä ruoanlaitto ovat meillä jatkuvasti lisääntyneet. Mitään pakottavaa ruoka-allergiaa meillä ei valintamme taustalla ole, mutta havaintojemme mukaan tiettyjen ruoka-aineiden vähentäminen ja huomattavasti kohtuullisempi syöminen tekee hyvää meille kaikille
Joka kerta kun tekee itse tortilloja miettii, että miksi sitä ostaakin niitä kaupan valmiita tortilla lättyjä, kun nämä omat ovat vain niin hyviä ja valmistuvat täytteiden teon aikana, eli ei voi vedota että menisi liikaa aikaa…Resepti on Makuja kotoa blogista lisukkeineen
K. u. t. e. n. s. i. a. l. r. o. k. ,. ä. m. v. h. p. P. d. y. ö. j. U. -. b. g. R. ¾. 1. 2. c. 4. (. ). 0. ½. 7. H. 5. J. L. V. A. 3. M. N. T. t l. d l
Kasvissyöjänä käytän ruuanlaitossa usein ja mielelläni raaka-aineena erilaisia palkokasveja, ja italialaisessa keittiössä onkin niiden suhteen reseptejä, joista ammentaa ideoita
Papuja oli ilmestynyt lähikauppaamme, ja lähes samanaikaisesti putosi postiluukusta myös Glorian ruoka&viini, jossa olikin pitkäpavuista iso juttu ja muutama resepti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.