Lisukkeeksi teimme kevään suosikkikasvista parsaa, tosin tällä kertaa valkoista. Tämä keväinen ruoka sopii hyvin pääsiäisen aikaan ja korvaa mainiosti liha-aterian
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
valkoistaparsaa. vihreää parsaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää mausteet ja parsat. Keitä parsoja noin viisi minuuttia tai kunnes tangot ovat juuri ja juuri kypsiä
Vihdoin sain aikaiseksi tarttua kevään sesonkiherkkuun eli parsaan. Päädyin valmistamaan parsan täältä löytyvällä ohjeella, sillä ajattelin, että voilla ja parmesaanilla höystettynä homma ei voi mennä pieleen
Kevät ja kesä ja kaikki tuoreet ihanuudet on jo ihan nurkan takana. peukalosääntö on, että kun kalenterissa lukee ’toukokuu’ niin voidaan sanoa, että on kevät, mikä taas tarkoittaa että on OK käyttää pelkästään t-paitaa jasandaaleja aina siihen asti, kun kalenterissa lukee ’marraskuu’
Ajatuksilla on tapana kiertää samojaratoja. Parsaa & siitakesieniä miso–seesami-kastikkeella. Huomasin tämän faktan siitä että, kun olin tehnyt, valokuvannut ja syönyt tämän postauksen annoksen, hoksasin että täällä blogissahan on jo hyvin samankaltainen resepti
Grillattua parsaaja sitruunapestoa. Sain äitienpäivälahjaksi Henri Alénin ja Annukka Oksasen mutkattoman teoksen Vuoden keittokirja, ja olen nyt makustellut sen kannesta kanteen
Täydellinen osuma, sillä kaapissa oli salaatin jämät, muutamat parsat ja hieman majoneesia. Ja kuin kruunuksi jääkaapissa oli myös valmiina tismalleen samanlaista vinegrettia salaatinkastikkeeksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.