Valkosipuliperunat sous vide ja appelsiinista lohta
Campasimpukka
Campasimpukka
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g merilohta
  • 2 rkl karkeaa merisuolaa
  • suolaa ja pippuria
  • rypsiöljyä
  • 5 veriappelsiinia
  • suolaa ja pippuria
  • 6 keskikokoista perunaa
  • smetanapurkin pohjat (noin 2 rkl)
  • 1,5 dl kermaa
  • 2 kevätsipulia 1 rkl valkosipulitahnaa (tai pari kynttä murskattuina)
  • tuoretta basilikaa ja timjamia
  • hieman raastettua parmesaania (sitä vaan riittää ja riittää)
  • suolaa ja pippuria
  • nokare voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.