Tunnelmaan virittäydytään Kinuskikissa-blogissa koko vuoden ajan. Teemaan sopivat tarjoiluideat, joissa olennaisessa osassa ovat Suomen lipun värit sekä suomalaiset maut ja raaka-aineet
Olen jo aiemmin todennut, että suuret juhlat niin lähellä glögareita olisi ollut valtava voimainponnistus, joten juhlinta on jaettu pienempiin osioihin eri ystävien kesken
Ohje on Eve Palun Kakut ja Tortut kuin Tallinnan parhaassa paakaripuodissa -kirjasta. Tässä kakussa todella herkullisen "mudan" päällä on limeen vivahtava valkosuklaavaahto ja päällä tietenkin kermavaahtoa
Ja hedelmäistä valkosuklaavaahtoa. mummo oli assarina vatkaamassa ja tiskailemassa. Jau. Pohja. Vatkaa ensiksi munat vaahdoksi ja lisää sokeri myöhemmin
Tällä kertaa kakun täytteeksi tuli mascarpone-juusto-valkosuklaavaahtoaja mansikka-karviaishilloa. Tällä kertaa ajattelin, etten teekään sokerikuorrutteella linnun tai possun näköistä kakkua, vaan lapset saavat muovailla kakkuun pieniä hahmoja
Rankkasateet ja ukkosmyrskyt aiheuttivat hiekkavalumia tiellemme ja koimme aiheelliseksi palkita koko päiväisen aherruksemme pienellä ravintolaillallisella
Niiden kanssa oli hirvipaistia ja aivan u s k o m a t t o m a n hyvää punaviinikastiketta. Ja ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että oli kyllä todella hyvää
Haasteelliseksi kakunteon teki se, etten ollut aikaisemmin käyttänyt kakun kuorrutukseen vaahtokarkki -tai sokerimassoja, enkä myöskään ollut ennen tehnyt kaksikerroksista kakkua
Veljeni vietti synttäreitään Halloweenin kynnyksellä ja teema juhlissa oli sen mukainen. Koska halusin testata muotokakun tekemistä, kurpitsa tuntui oivalta ajatukselta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.