Mukavaa pääsiäis viikon alkua. Ajattelin että julkaisen joka päivä nyt pääsiäisviikolla jonkun helpon pääsiäisen herkku reseptin, tässä tulee yksi luotto resepti mitä on meillä tehty monta vuotta
Nyt sen voi sanoa jo ääneen. Sieltä se syksy vaan on tullakseen. Odotan sitä jo innolla. Nyt on nimittäin tulossa sen verran paljon kaikkea uutta ja jännää, ettei meinaa pieni ihminen pysyä perässä
Gluteenittomat leivät on helppo ja nopea tehdä myös itse, eikä niiden leipomista kannata jännittää. Tässä esimerkki siitä, kuinka helppoa se voikaan olla
Vietimme ihanan hiihtoviikonlopun Lapissa. Meillä oli kyllä todella hyvä tuuri kelien kanssa. Aurinko paistoi joka päivä siniseltä taivaalta ja pakkanenkin pysyi kohtuullisissa lukemissa
Broilerin jauhelihasta tehty pizzapohja onnistui yli odotusten. Ja odotukset olivat valmiiksi korkealla, koska olen aikaisemmin tehnyt jauzzaa, jauhelihapizzaa naudan jauhelihasta, joka oli perheessämme menestys
No tässä vaiheessa mitään ei ole tuossa lumimäärässä tehtävissä ja vähän jännittää, miten kaikkien kasvien ja puiden on käynyt ensimmäisen talven jälkeen
Bearnaise on mielestäni yksi sopivimmista kastikkeista pihville, mutta sen valmistaminen saattaa kuitenkin jännittää monia, vaikka se ei todellakaan vaadi erityisten ruoanlaittotekniikoiden hallitsemista
Vähän alkoi jännittää, kun kuulin, että luvassa on viiden ruokalajin Itsenäinen Suomi 100 v. Meillä on Miikan kanssa sopimus, että vuorovuosina järjestämme hääpäivän juhlistamiseksi jotain kivaa tekemistä
Melkein nolottaa myöntää, että tein tänään ensimmäistä kertaa macaron -leivoksia. Vähän jännitin näitten tekemistä, koska joka puolelta voi lukea ja kuulla leivosten onnistumisen vaikeudesta
Tässä kakussa ei tarvitse jännittää, meneekö halkaisu pilalle, sillä pohja tehdään pellille. Omakehu haisee, mutta tässä on kyllä jotain niin herkullista
Lopullista diagnoosia pitää vielä jännittää, mutta yksi asia on täysin varmaa. Olen sankari. En ole ikinä ollut sellainen ihminen, joka kehuu mielellään itseään, joten tyydyn vain toteamaan, että olen sankari
Jos majoneesin tekeminen jännittää tai haluat oikaista, kaupan valmisversio sopii ihan hyvin. Yksi asia, jota kaipaan suomalaiseen ruokakulttuuriin, ovat täytteitä notkuvat lohi- ja rapuleivät
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.