No en minä usein suklaata himoitse (ennemminkin olen salmiakin suurkuluttaja),. mutta kun pimeä vuodenaika on päällä, sitä jotenkin haluaisi käpristyä torkkupeiton alle
On päiviä, jolloin syön päivälliseksi jotain suunniteltua. jotain missä aterian komponentit sopivat oikeasti yhteen, jotain jonka takia olen varta vasten käynyt kaupassa ostamassa tarvittavat raaka-aineet
Isäntä läks taas viikonlopuksi kalaan ja sain tehdä juur sitä ruokaa mitä halusin. Yritin vähän tyhjennellä pakastinta ja tehdä muutenkin ruokaa niistä aineksista mitä kotoa löytyy
Muuten mun pääkoppani kestää kyllä tämän pimeyden. Sillä jo huomenna voi sataa lunta ja pakastaa. Kestän kun haaveilen joutuisasta ladusta, hissikapulan kolinasta ja liukkasta jäästä, punaisista poskista pienessä pakkasessa ja askelten narinasta lumella
Olen jo pitkään etsinyt hyvää jauheliharisoton ohjetta. Moniin ohjeisiin olen törmännyt, mutta jotenkin ne eivät vaan ole ikinä houkuttaneet edes kokeilemaan
Mirror glaze -kuorrute on puhuttanut tänä vuonna leivontakansaa. Kaikki alkoi venäläisen leivontamestari Olga Noskovan julkaisemista kakkukuvista, joissa kakkuihin on loihdittu valoa heijastava pinta
Joskus ei voi arvatakkaan, miten eri ainekset sopivat yhteen. Nimittäin persimon ja kaneli. Olen mieltänyt persimonin raikkaiden hedelmien joukkoon, kun taas kanelia käytän mausteena tuhdeissa
Hei taas tyypit. Tänään mä aloitin kunnon syyssiivouksen. -) Kyseessä ei kuitenkaan ole se perinteinen syyssiivous, jossa puunataan koti lattiasta kattoon - ei sentään
Tämä ei nyt ole mikään superupee tai himmeen hohdokas juhlaresepti uudenvuoden vastaanotolle, mutta tämän eilisin extempore -jämäjälkkärin myötä on hyvä toivottaa helppoa, yksinkertaista ja terveellistä tulevaa vuotta 2015
Ei ole varmasti mitään uutta lukijoilleni minun luumu intohimoni. Ja minun juustokakku intohimoni. Valkosuklaan käyttö ei ole myöskään mikään erikooisuus tässä blogissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.