-. -. -. T. o. u. k. n. l. p. a. s. i. t. ä. y. e. j. h. 8. 0. g. P. d. r. K. m. ö. v. O. ,. 3. x. 4. c. S. V. A. b. E. I. 5. R. H. L. 6. 1. U. N. M. (. ). 2. J. /. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. i. n. u. l. t. a. p. y. d. e. k. j. o. s. h. v. r. ,. Y. m. ä. P. (. ). V. A. L. K. O. S. U. D. I. H. 2. 0. g. 7. 5. T. F. 1. 3. b. 8. ö. z. N. G. J. 6. ½. /. 4. x. t l. d l
Tähän kakkuun valitsin täytteeksi vadelmahillon sekä kinuski- ja vadelmavaahdot. Halusin, että myös tyttäreni voisi maistaa ensimmäistä syntymäpäiväkakkuaan, joten haaveilemani Baileys-täytteinen suklaakakku sai nyt jäädä odottelemaan myöhempää toteutusta
Tässä ohje herkullisiin ja helppotekoisiin pikkuleipiin, joista saat pienellä vaivalla teemaan sopivan näköiset kastamalla pikkuleipien pään tummaan suklaaseen ja viimeistelemällä tämän kultaisella sokerihelmellä
Toisaalta myös se tosiasia, että Pikku-Kokki varttuu päivä päivältä ja pian olemme kaikki sen kuuluisan ”saman padan” äärellä, on saanut minut ajattelemaan arkiruokaa yhä enemmän
J. ä. l. e. n. o. m. s. a. t. i. v. h. p. k. y. r. j. P. u. d. R. Y. ö. ,. H. O. U. T. A. I. S. 2. g. M. 3. 1. 5. ½. L. 0. K. 6. 7. E. V. Ä. ¼. k g. d l. t l
-. -. -. '. N. ä. i. s. t. k. u. p. a. o. n. v. m. e. h. l. j. ,. O. y. r. (. M. S. w. f. &. L. T. I. ). 1. 0. g. ö. 2. 5. 7. ½. d. V. 8. K. ". c. A. 6. m l. t l
tuon Helinä-keijun. Mielettömän hienojakakkuja. Ensin koko vartalo ja sen päälle on liimattu elintarvikeliimalla sokerimassasta erikseen leikatut hiukset ja vaatteet
Mausta jauheliha-sipuliseosja lisää joukkoon ranskankerma. Lohi-riisipiirakka. Nämä suolaiset piirakat ovat hyviä juhlatarjottavia, sillä ne voi tehdä pakastimeen valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen juhlapäivää ja lämmittää sitten uunissa juuri ennen tarjoilua
Vaikka aivan vaaleat vehnäsämpylät ovatkin välillä tosi hyviä, tykkään lisätä sämpylätaikinaan erilaisia leseitä, hiutaleita, täysjyväjauhoja, siemeniä ja raasteita
M. a. n. t. i. s. ä. l. j. r. e. k. y. I. m. o. v. d. h. u. p. T. K. ,. ö. O. ). N. E. b. g. J. V. f. 2. 4. c. (. 8. 6. 9. 3. 1. 5. S. 7. 0. L. /. A. c m. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.