Puurojuhlasta alkaa myös toimiston joululoma. Puurojuhlasta alkaa myös toimiston joululoma. Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
Aamupalan jälkeen hyödynsin viikon vanhan piimän tähän piimäpiirakkaan sekä piimäkakkuun ja lounaaksi vielä pyöräytin tomaattiriisin parin päivän takaisista ylijäämäriiseistä (kahdesta viimeisestä lisää myöhemmin)
Pizzaperjantai. Valmistaudu siihen jo nyt. Täydelliseen pizzaperjantainautintoon kannattaa valmistautua taikinan tekemisellä viileään kohoamaan jo keskiviikkona tai tiistaina
Lehdet ja keittokirjat ovat pullollaan ihania uusia leivontaohjeita, mutta loppuviimein kahvipöydän parhaimmistoon kuuluvat perinteiset herkut jotka maistuvat vuodesta ja vuosikymmenistä toiseen
Totesin äidilleni, että siitä on useampi vuosi, kun olen viimeksi kyseistä ruokaa maistanut. Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona
Suklaata, suklaata ja vielä kerran suklaata. Päätimme työkavereiden kanssa muistaa pomoamme hänen syntymäpäivänään, ja päätimme tarjota kakkua, jonka sitten lupasin leipoa
Totesin äidilleni, että siitä on useampi vuosi, kun olen viimeksi kyseistä ruokaa maistanut. Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona
Lihapiirakka oli lasten ainoa toive joulupöytään. Joulupyhät sujuivat meillä sairasteluiden merkeissä, joten luvattu lihapiirakka tehtiin vasta tämän vuoden puolella
Pidä kattila kuumalla levyllä, jotta vesi alkaa kiehua uudelleen mahdollisimman nopeasti. Aina silloin tällöin on tullut nyt valmistettua pastaa itse sen jälkeen, kun joululahjaksi tuli pastakone
Kurpitsa-aika on taas täällä. Kurpitsa on kyllä yksi parhaimmista asioista syksyssä. Toinen sesonkiherkku, jota tähän talouteen kaupasta kärrätään, ovat tuoreet, mehukkaat viikunat
Pakkasimme jo autoa itsenäisyyspäivän mökkimatkaa varten, kun pihaan saapui yllätys, yrittäjän tuttava mukanaan laatikollinen juuri Lapista saapunutta poronlihaa
Leipä on siitä mielenkiintoinen elintarvike että siihen ei kyllästy, tai ainakaan tuoreeseen leipään ei kyllästy ja kun sen tekee itse niin vaihtelun mahdollisuudet ovat rajattomat mutta kaikki alkaa juuresta
Kun kello lyö tasan kaksitoista ja vuosi vaihtuu, on monella tapana suudella rakkaimpiaan. Suukot kuuluvat olennaisesti uuteen vuoteen, joten aloitetaanpa tämä blogivuosikin samalla teemalla
Ohje on ajankohtainen juuri nyt etenkin siksi, koska kotimaisten tomaattien, ja pian myös munakoisojen, sesonki alkaa olla parhaimmillaan - toripöydät notkuvat jos jonkinlaisia herkkuja aina häränsydäntomaateista keltaisiin luumutomaatteihin ja mansikkatomaatteihin, jotka olivatkin meille aivan uusi tuttavuus
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.