Siisti tankoparsojen päät ja kuori tarvittaessa hieman, jos kuori tuntuu kovin paksulta. Kiepauta pekonisiivut parsojen ympärille ja jätä ne odottamaan hetkeksi
Aurinkoista ja hehkuvaa lauantaita pukkaa. Sen kunniaksi istutan tänään tulppaanit, ja asetun alkavaan joulutunnelmointiin ja odottamaan puutarhan kevättä
T. e. i. n. y. h. t. ä. p. v. u. m. a. s. O. l. ö. o. k. ,. j. S. K. d. R. ü. r. V. A. N. P. ". 4. /. 2. 0. 1. 3. -. 5. g. (. ). L. 7. E. M. Y. H. d l. t l
Suolaa lohi ja anna olla pari tuntia. 1 iso lohifile, 1 rkl rakeista Dijon-sinappia, 1 sitruunan mehu, 1/2 sitruunan kuoriraaste, 1 tl palmu- tai ruokosokeria, hyppysellinen chiliä, suolaa ja pippuria. Hiero lohen pintaan ja paista noin 180 asteessa uunissa tai grillaa kunnes kypsä. 1 iso lohifile, 1 rkl rakeista Dijon-sinappia, 1 sitruunan mehu, 1/2 sitruunan kuoriraaste, 1 tl palmu- tai ruokosokeria, hyppysellinen chiliä, suolaa ja pippuria
timjamia tai juustokuminaa. leikkaa kukkakaalista viipaleita ja nosta ne kulhooon. viipaloi myös sipuli ja siirrä sipuliviipaleetkin samaan astiaan kukkakaalin kanssa
päälle parmesaniaja mustapippuria. Mutta parmesania vai pecorinoa. Hyvät naiset ja herrat, tässä se on. Annostele lautasille ja raasta päälle parmesania
Oreo-juustokakku - aika varma herkku vai mitä. Meillä muuten on Kakkukatrin ja Dr. Niistä lisää Instagramissa jo tänään ja ensi viikolla myös täällä blogissa
Jostain kumman syystä ensimmäisellä kerralla näitä tehdessäni olin aivan varma, että täysin mönkään menivät, enkä viitsinyt edes haaskata aikaani kuvaamiseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.