Ihan ensimmäisenä voisin antaa pienen vinkin - tätä kakkua ei välttämättä kannata tehdä yli kolmenkymmenen asteen helteellä, kun meinaa itsekin sulaa auringonpaisteeseen
Se olisi taas kuulkaa Laura kasvien voimalla -testitiimistä pitkästä aikaa, terve. Nyt onkin aika koota kasaan vinkkejä, kuinka ihan normaalissa arjessa voi lisätä kasviksia ruokaan
Proteiinijauheista on kuitenkin paljon muuhunkin - niillä voi maustaa ja täydentää välipaloja, juomia ja ruokia, ja proteiinijauheista on hyötyä vaikka ei himopumppaaja olisikaan
Pohjois-intiassa subzeja on kahdenlaisia. Tomaatin ja sipulin voi maun mukaan joko paloitella pieniksi kuutioiksi tai - kuten meillä on useinmiten tapana – soseuttaa sipuli ja tomaatti erikseen, jolloin saa hienon kastikkeen
"korvaa kookosmaito kermalla ja kookoshiutaleilla - toimii". Kaalia lisäsin vain sen takia, että jääkaapin perukoille oli jäänyt pieni yksinäinen valkokaali joka halusi mukaan
1 nuoren possun ribsejä (600-800g). 2-3rkl BBQ kastiketta (tällä kertaa käytin Poppamiehen Hot&Sweet BBQ glazea*). Paahda ribsejä grillivastuksen alla tai korkeassa lämpötilassa 5-8 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Aiheeseen liittyy 2-3rkl BBQ kastiketta
esimerkiksi sitruunamehu, cayannepippuri, lehtikaali, ashgawagabangabanga-bongo-kong-sieniuute ja chiansiemenet sopivat loistavasti vastenmieliseen detoxiin
Bikinibootcampin ruokavalio teki monille vihersmoothieista osan arkea ja itse olen käyttänyt näitä superjuomia sen jälkeen, tosin viime aikoina hieman harvemmin
Vuojärvi painottaa, että laadukas raaka-aine on tartarin tekemisessä kaikki kaikessa. Tartar on noussut huipputrendikkääksi herkuksi, ja siihen törmää nyt kaikkialla
Kaupassa aletaankin syynätä hintoja ja venyttää penniä, kun aiemmin heitettiin huolettomasti vanhempien ostoskärryyn tuttuja brändituotteita ja jännittäviä eksoottisia uutuuksia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.