V. i. m. e. a. n. t. k. s. r. u. o. b. l. g. j. ä. v. h. d. H. p. y. T. ,. L. J. ö. -. O. P. M. A. C. c. 8. 4. (. 3. ). I. S. f. ". N. E. F. *. R. K. x. D. Ä. Y. 1. 0
Näillä helteillä ei juuri jaksa kovin tuhtia lounasta syödä. Kuumuuden ja illalla ystävän luona odottavan grilli-illallisen myötä päätin valmistaa lounaaksi tomaatti-vuohenjuustokeittoa
Kyseessä on alun perin Glorian Ruoan ja Viinin ohje, jota maustoin hieman jouluisemmaksi. Raastoin joukkoon appelsiininkuorta ja reilusti inkivääriä, ja lisäsin myös hieman suolaa taittamaan makeutta
Hasselbackan peruna on ruotsalainen klassikko ja yksi parhaita lisukkeita aterialle kuin aterialle. Olen vastannut niin puhelimeen ja keittänyt kahvia (ja arvatkaa vain, onko noihinkin paikkoihin edellytetty korkeakoulututkintoa
Tiedättekö, kun välillä tulee niitä hetkiä, että kokeilet jotain leivonnassa tai ruoanlaitossa ja kokeilun jälkeen et vaan millään voi ymmärtää, miksei tätä ole tullut tehtyä aiemmin
Karjalaisen Ankkurinapista on tänään täyttänyt pään. Makoisia hetkiä mausteisen porkkanakakun parissa. Joku ääripaleoisti olisi kuitenkin käynyt kimppuuni ja syyttänyt virheellisen tiedon levittämisestä
Ristiäiset olivat joulukuussa ja siksi koristeissa oli jouluisia juttuja. Olen unohtanut postata tarjolla olleista suolaisista herkuista ja nyt kun kuvan taas löysin, laitan ohjeet samalla
Syksy ja talvi ovat pata- ja riistaruokien kulta-aikaa. Tilanne saatiin onneksi tänä vuonna korjattua. Lihatiskillä oli myytävänä valmista, tuoretta poron käristyslihaa ja kysyin ohimennen, onko poroa saatavilla myös muussa muodossa kuin valmiina käristyksenä
Herkullisia hetkiäja kivaa uutta viikkoa. Raparperit on tällä hetkellä parhaimmillaan ja niinkuin jo joskus aiemminkin olen kirjoitellut, meidän pihalla niitä kasvaa mieletön määrä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.