No niin…tässä on nyt sen karamelli kirjasen ohje (jonka edellisessä ohjeessani mainitsin) jossa on sitä kondensoitua maitoa eli tehtailin siis Venäläisiä toffeita
Marinan syrnikit eli venäläiset rahkaletut250 gr kuivaa rahkaa tai rahkaa ja pienirakeista raejuustoa sekoitettuna (tässä käytettiin tvorog-juustoa, jota saa täällä venäläisten kaupoista
Venäläiset ruoat ovat ihastuttaneet jo aiemmin. Maaliskuu etenee kuin siivillä. Vaikka ensimmäinen kevätkuukausi tuli avattu blogin puolella aurinkoisen soseen avittamilla pekonipullilla, niin oikeassa elämässä emäntä korkkasi sen vähintäänkin yhtä aurinkoisella kookos-kanakeitolla
Nyt on jälleen blinien aika. Mielestäni blinejä voi aivan hyvin nauttia myös muulloinkin mutta näitä kausi- ja sesonkiruokia on ajan saatossa keksitty, tämä on hyväksyttävä
Mirror glaze -kuorrute on puhuttanut tänä vuonna leivontakansaa. Kaikki alkoi venäläisen leivontamestari Olga Noskovan julkaisemista kakkukuvista, joissa kakkuihin on loihdittu valoa heijastava pinta
Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja juuret tsaarin ajan Venäjällä. Törmäsin tähän mielenkiintoiseen salaattiin reseptikansiossani, jostain lehdestä repäisty salaattiresepti kulki nimellä pääkaupungin salaatti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.