Olen nyt jokusen vuoden kokkaillut kasvisruokalinjoilla. Siinäkin aiheessa olen noudattanut sallivaa linjaa - en itse osta tehotuotettua lihaa, mutta jos kylässä sitä tarjotaan, en protestoi
Kuten olen sanonut ja resepteistäkin huomaa, meillä ei usein makeita leivota. Joulun kunniaksi teen yleensä aina juustokakkua, usein nimenomaan piparkakkurahkasta joka on kausituote
Tän olen saattanut joskus sanoakin. Mä arvostan helppoa ja nopeaa ruokaa arkena. Jaloissa enemmän ja vähemmän pyörii neljä nälkäistä pikkutyyppiä, mun hermot ei kestä tehdä mitään monimutkaista ja aikaavievää
Keskikesän juhlinnassa on parasta tietysti ruoka. Kesäkeittiöt tupruttavat herkullisiä tuoksuja, mökkiväki vääntää mitä mahtavimpia herkkuja, ja luonto suo ensimmäisiä uuden sadon tuotteitaan mansikoiden, herneiden ja pottujen muodossa
Alkaa olla aika lyödä pakettiin ruokavuosi 2016. Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokki on minulle puhdas harrastus
Puoliso on jo viikonlopusta asti virittäytynyt lomatunnelmiin ostelemalla sadansortin kalasturvermeitä ja katselemalla iPadillaan Pohjois-Norjan kalastusvideoita
Varoitus. Runsassuolainen. Törkeän maukas. Jotenkin niin vahingossa syntyi keittiössäni vähän välimerellinen ruoka ja voin sanoa, että paatuneet makunystyräni saatiin hereille kun aurinkokuivatut tomaatit olivat muhineet oikein mehukkaan pehmeiksi kastikkeessa
Niin, että missä se kauan odotettu ”riisisuklaa” edelleen viipyy, hah hah. Ajattelin, että kun tossa pari päivää sitten tuli postattua hyvä herkku ja sitä ennen myöskin makea Paleokeittiön pannukeksi, niin josko viikko olisi kuitenkin kivempi aloittaa raikkaalla salaatilla
Saan silloin tällöin viestejä, joissa kysellään ajastani Emiratesilla. Tänne blogiinkin päädytään usein hakusanalla ”Annariina Emirates”, joka on sinänsä hassua, sillä olen pyrkinyt pitämään entisen työnantajani pitkälti pois tarinoistani – ainakin tähän saakka
Onneksi on se aika vuodesta, että melkein yölläkin valoisaa. Lähes täydellisesti onnistuneesta illallisesta saa kelvollisen kuvan vielä kymmenen aikaan illalla
Kevään juhlat lähestyvät ja nyt onkin jo korkea aika miettiä tarjottavia. Tässä yksi hyvä gluteeniton, maidoton ja lihaton vaihtoehto koristamaan juhlapöytää
For English please see here. * * *. Itse tehty kalaliemi hyödyntää kalan viimeiseen saakka ja antaa maistuvan pohjan keittoihin, kastikkeisiin ja risottoihin
Kaipasin sosekeitolle kaveriksi jotain hyvää leipää. Kotoa ei löytynyt kuin ruisleipää. Ja sehän on erittäin passelia kunnon sopan kanssa, mutta jotenkin sitä kaipaa kasvissosekeiton kanssa enemmän jotain "sämpylämäisempää" leipää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.