Koska olin tänään laiskalla päällä enkä jaksanut alkaa itse tekemään kalapihvejä vaan ostin valmiina, oli jotain itsetehtyä saatava kuitenkin ruokaan mukaan
250 g vettä tai maitoa100 g kermaa30 g voita tai margariinia30 g vehnäjauhoja10 g sitruunamehuapari ripausta sokeriasuolaapippuria1/2 -1 dl tilliä silppuna1. 30 g vehnäjauhoja
Kierittele kalafileet jauho-suolaseoksessa. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa. ·4 kpl kuhafileitä·vehnäjauhoja·suolaa·paistamiseen voita tai margariiniaKastike
Nug(g)eteissa käytetään näemmä laajasti sekä yhtä taikka kahta geetä. Jos osaat pätevän oloisesti kertoa, kumpi on oikea kirjoitusasu, saatan korjata kompromissini
Seurana avomaankurkkua ja kylmää tillikastiketta. No, sieltä löytyi kalaherkkujakin, ruiskuorrutettuja ahvenia ja ruislohta, mutta ainekset eivät ihan kotikaapissa täsmänneet, joten tein lohesta oman ruisversioni
Silakkapihvejä, perunamuusia, tillikastikettaja punajuurisalaattia. Varsinkin punajuurisalaatti oli uusi kokeilu, jota todellakin tulen tekemään jatkossakin itse
Mittaa vesi jakasvisliemijauhe kulhoon. Aseta purjorenkaat alempaan ja lohet ylempään Varoma koriin. Ripottele kalan päälle suolaa ja pippuria, pirskota päälle sitruunamehua
Kirkas vihreys ja lämmin valo saavat hereille sitkeimmästäkin talviunesta. Terhi Pohjanheimo. n lämpötilassa ja kasvihuoneessa minut ympäröi ihana raikas vihreys
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.