O. l. i. s. v. a. r. m. n. y. t. ä. h. e. ö. p. o. u. j. k. ,. T. z. M. P. -. A. d. L. b. q. E. 1. g. 4. 2. 0. 5. c. (. 7. ). 3. f. w. S. N. V. K. R. k g. t l. d l
K. i. p. n. k. a. ä. e. s. t. m. I. h. d. o. u. ,. R. f. j. D. r. l. ö. -. y. v. M. T. Ä. N. E. ). L. S. C. V. g. J. (. G. O. P. 4. 1. B. b. A. d l. t l
Ja kyllä me yhtäpitävästi toisillemme todistimme, että on onnistuttu muutamia samantasoisia ja parempiakin kuvia Saariselän tuntureilla ja kairassa kuvaamaan… sellainen äiti-poika -keskinäisen kehumisen kerho kokoontui Siidan auditoriossa
Tässä on tullut pieni tauko kirjoittamiseen työmatkan, flunssan ja hieman tylsien ruokien takia. Toscanalainen porsaanpaisti perunoiden, fenkolin ja palsternakan kera
Mies kävi perjantaina hakemassa Lihatukku Veijo Votkinilta parin kilon painoisen lavan palan ja minä etsin sopivan reseptin, joka yllättäen löytyi Pioneer Womanilta
Huh heijaa, mutta tuli tehtyä hyvää pastasalaattia isännän synttärikemuihin lauantaina. Tässä jotenkin kaikki palaset loksahti paikalleen - oli sopivasti makua ja sopivasti suolaista ja makeaa
Aloin miettiä, miten kavereilta saatuja varsia voisi hyödyntää suolaisessa ruoassa. Viikko sitten improvisoimme raparperisalsan, ja päätin kehitellä sitä edelleen
(persiljaa). Huuhtele lehtikaalit ja paloittele ne. Pilko myös sienet ja hienonna sipuli. Kuumenna pannulla runsaasti voita ja lisää sipulit kuullottumaan
Kuumenna maito kiehuvaksi ja lisää riisi-ohraseos. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Hienonna sipulit sekä niiden varret ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon kuullottumaan ja pehmenemään
Kuumenna maito kiehuvaksi ja lisää riisi-ohraseos. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Hienonna sipulit sekä niiden varret ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon kuullottumaan ja pehmenemään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.