Koska itse en noudata mitään erityistä ruokavaliota, ei minulla ollut hoppua lähteä valmistamaan gluteenitonta bataattiburgeriakaan, joka aloitti maailmanvalloituksensa meillä Suomessa Torkkuja ja nokkosia -blogista
K. e. k. s. i. n. r. ä. p. v. ,. t. h. a. l. u. o. m. c. j. G. g. ö. y. A. d. E. M. ". J. T. S. 2. 0. 1. /. 4. (. ). 3. f. 5. 8. P. w. R. L. V. Ä. O. -. d l. t l
Harmitti niin tuo viimeviikolla tekemäni Tiramisu, joka epäonnistui pahemman kerran. Niinpä siis tein uuden ja hyviä vinkkejä sain kommenttien muodossa
15. 8. tulee kuluneeksi 100-vuotta yhden maailman kuuluisimmista kokeista, Julia Childin, syntymästä ja sen vuoksi Suomessakin ruokabloggaajia on innostettu kokeilemaan hänen reseptejään
Ranskalaiset perunat herättävät minussa suuria tunteita. rapeina, ehdasta perunasta valmistettuina ja hyvin suolattuina ne ovat suuri intohimoni, mutta lötköt, rasvaa tihkuvat snägäriversiot jäävät kyllä lautaselle
Selailin Julian keittokirjaa ja tutkiskelin, mitä hän mahtaisi tehdä possunfileillä. Kerran vielä (oman) kiellon päälle - reseptit Julia Childin tapaan, tämän jälkeen yritän pitää tauon, ehkä
Julian reseptissä käytettiin "Swiss cheese" ja kuinka ollakaan, jääkaapissamme oli ihanaa juustoa jonka Saara-sisko oli juuri tuonut tuliaisena Appenzelleristä, Sveitsistä
Keittiössä, kotona ja puutarhassa sekä Rouva Raadelmasta -blogit ovat heittäneet haasteen kaikille ruokablogien pitäjille valmistaa Julian inspiroimaa ruokaa elokuussa syntymäpäivään mennessä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.