15. 8. tulee kuluneeksi 100-vuotta yhden maailman kuuluisimmista kokeista, Julia Childin, syntymästä ja sen vuoksi Suomessakin ruokabloggaajia on innostettu kokeilemaan hänen reseptejään
Tänään, 15. 8. , vietetään kaikkien tv-kokkien äidin Julia Childin 100-vuotissynttäreitä. Moni ruokabloggaaja julkaisee tänään Julia Child –aiheisia juttuja päivän kunniaksi
Napakan tuntuiset ja samettisen maukkaat paistetut kanttarellit ovat kauden ihanimpia herkkuja. Näiden kanttarellien idea, jonka Julia Childin keittokirja Ranskalaisen keittiön salaisuudet paljastaa, on sienten paistaminen kuumassa rasvassa, jolloin ne ruskistuvat kypsyessään ja pysyvät kiinteinä
Kukkakaalit ovat nyt aivan ihania, napakoita, hohtavan valkoisia ja hyvän tuoksuisia. Kauppojen ja torien vihanneslaarien kukkikset melkein kutsuvat ostamaan niitä, koska nyt ne ovat parhamillaan
Kiistatta paras burgundinpadan ohje, mitä olen koskaan kokeillut ja varmasti aika moni muukin allekirjoittaa tämän väitteen, eikä sitä tarvitse sen kummemmin perustella
2 merianturaa ilman nahkaa. Toinen nopea kalaresepti, nimeltään "Merianturia myllärin vaimon tapaan" (tai "a la meuniere" ranskaksi) on klassinen ja todella helppo resepti
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Tänä syksynä olen saanut hyvän kantarellisaaliin. Päädyin kokeilemaan quiche-pohjaa kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet (Juuri se, mitä Julie kokkaa vuodessa läpi ihanassa ruokaelokuvassa Julie & Julia
Mikä onkaan parempaa kuin uunituore, lämmin, "chewy" amerikkalainen chocolatechip-cookie. Aina silloin tällöin tulee itselleni suuri tarve saada juuri tällainen ultimaattisen täydellinen keksinautinto, jota eivät mitkään kaupan vastikkeet voi korvata
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.