Koristeena kreivittären reseptissä on muinoin käytetty tryffeliä ja meriravun pyrstöjä, mutta nykyään ne on korvattu usein herkkusienillä ja katkaravuilla
Nykyään turskaa jamerianturaa on ylikalastuksen takia vaikeampi saada joten olen tähän myös kokeillut jopa Pangasiusta, jota tähän en suosittele koska sillä mielestäni oli hieman pohja-mutainen maku kuten siika joskus kesällä
Kuutioi kuoritut perunat sekä artisokanpohjatja paista ne erikseen voissa. Leikkaa tomaatit paksuiksi viipaleiksi, kääntele jauhoissa, suolaa ja pippuroi ja paista kuumassa öljyssä
Tämä on nyt taas sarjasta isoäidin muistelmat. lapsuuden juhlat tuntuivat erityisiltä juuri siksi, että silloin pöydässä oli tarjolla herkkuja, joita ei muulloin syöty
Alkujännityksen jälkeen olenkin vieraillut sieniapajalla jo muutamaan otteeseen, ja huhtasienet ovat löytäneet tiensä sienikorista muun muassa pizzanpäällisiksi
Rakkaudesta ruokaa ja syömiseen sekä tietysti viineihin eli höpinää ruoasta tällä kertaa. Ranskalainen keittiö on ollut kulinarismin suunnannäyttäjä ja monet klassiset ruokalajit ovat ranskalaisten keittiömestareiden kehittämiä
Kauli kaksi voitaikinalevyä yhteen ja leikkaa kummastakin kaulitusta levystä iso pyörylä. Levitä kalapalojen päälle katkaravut ja simpukat ja pirskottele mausteeksi sitruunamehua ja valkoviiniä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.