Keväästä inspiroituneena halusin julkaista reseptivinkkinä jotakin kevääseen sopivaa vaalean vihreääja keveämpää ruokaa, joten löydät tästä postauksesta maukkaan hernesosekeiton, jonka kera maistuu vaikkapa terveellinen tattaririeska
Mansikka- ja suklaamousseilla. Hääkakku ,mustaa ja rock-henkeä. Toiveissa oli mustakakku, fuksian värisin liljankukin, hopea helminauhat ja hopeaa tehostevärinä
Olen jo useamman vuoden ajan tottunut käyttämään vihreää,paahtamatonta tattaria raakakeittiössä sekä gluteenittomassa leivonnassa mutten koskaan ole kypsentänyt sitä sellaisenaan lämpimään ruokaan
Resepti on ainakin netistä löytyneen lähteen mukaan Hans Välimäen Makujen salaisuudet -kirjasta. Wasabikreemi toimi todella hyvin lisukkeena, ja tätä tulee varmasti tehtyä myöhemminkin
Muokkasin sitä kuitenkin hieman omaan makuuni sekä opiskelijabudjettiin sopivammaksi. Tässä muutamia kuvia kotoa, jotka inspiroivat kokeilemaan uutta, vihreää ruokaa kesää odotellessa
Tällä kertaa nopeutta lisäsi pikkuneidin valjastaminen keittiöön ja sain itse jatkaa työpäivää. Pikkuneiti on muutenkin viime aikoina kiinnostunut keittiöhommista ja on useampana päivänä ollut mukana tekemässä ruokaa
Jokaiselle kanarian-kävijälle ovat tuttuja ryppyperunat ja mojo-kastike. Aikomukseni on ollut tehdä vihreää korianterista mojoa jo monta kertaa, jotenkin se on vain unohtunut
Parhaat pastakastikkeet perustuvat selkeisiin makuihin ja vain muutamaan raaka-aineeseen. Toisaalta on kastike valmistunut mökillä pelkistä pakastekatkaravuistakin ja yhtä hyvää oli
Punainen on kuulemma sellainen, että sen kaveriksi tehdään yleensä kasvis- tai kalapohjaisia curryjä, kun taas vihreä on sellainen, joka viihtyy lihapohjaistenkin curryjen pohjana
N. y. t. a. l. k. e. v. n. r. u. o. i. (. F. c. b. s. p. ä. ,. j. ). V. m. h. d. E. R. T. O. M. S. ö. K. 2. -. 3. 0. g. U. 1. 4. L. A. H. P. w. f. I. '. W. z. q. B. x. Y. G. C. m l
ihanaa vihreää currytahnaa ja currykanaa. Oppaamme ja kokkimme Tippawan osti kojuista ainekset päivän ruokiin ja opasti meidät läpi hallin sokkeiloisten kujien samalla esitellen paikalliset yrtit, juurekset, hedelmät ja merenelävät, sammakkopussejaja sirkkanaposteltavia unohtamatta
J. a. s. e. o. n. k. u. l. j. t. i. ,. m. ä. h. r. v. ö. y. d. p. T. (. B. g. ). b. K. O. N. M. -. f. P. c. S. E. 4. 2. 1. /. ". R. L. A. 0. 5. =. d l. t l
M. a. s. t. e. p. i. n. k. o. J. l. m. v. d. j. u. ä. L. h. ,. ö. P. r. N. y. z. b. c. 1. 5. 2. ½. 3. S. 0. K. T. g. V. R. E. -. f. I. U. B. O. A. s l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.