T. E. R. V. U. L. O. A. K. I. J. S. N. a. s. o. n. y. k. i. p. e. r. t. v. l. m. u. j. ä. h. d. ,. ö. g. C. D. M. 4. 0. c. 1. 5. (. 6. 9. ). 7. -. ½. 2. =. H. P. 8. 3. *
Kakun pohja on tehty suklaatäytekekseistä ja pähkinöistä, täyte taloussuklaasta, mascarponesta ja kermasta ja päällinen on kuorrutettu mini vaahtokarkeilla, valkosuklaanapeilla ja cashew-pähkinöillä
Kaada päällinen täytteen päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa mieluiten yön yli. Meidän takapihalle on ilmestynyt vattu puska, josta sain kerättyä tosi paljon vadelmia
Päällinen. Päällinen. Tee päällinen samalla menetelmällä kuin teit 1 kohdan täytteen. Vaikka. leipominen ei ole mulla se pääjuttu niin rakastan leipoa tosi paljon
Odota kunnes päällinen on hyytynyt kylmässä. Hei pitkästä aikaa. Tämä resepti on pakko jakaa vielä niille jotka ei tätä kakkua ole kokeillut ja haluaa leipoa helppoa ja raikasta kakkua
Päällinen on sovellus Rognebyn ohjeesta – hänellä siinä oli kermaa, jota meidän jääkaapissamme ei nyt ollut ja jota emme kuivtelleetkaan lähtevämme hommaamaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.