Feta-pinaattipiirakka aurinkokuivatun tomaatin tai paistettujen sienten kera on tehty kahdelle hieman erilaiselle gluteenittomalle piirakkapohjalle kuin yleensä leipomani piiraspohjat
En yleensä kirjoita kirja-arvosteluja enkä edes koe olevani sellaiseen millään tavalla pätevä. Joskus vastaan tulee kuitenkin sellainen kirja, josta ei vain osaa olla puhumatta
Syksy on sienien aikaa. Metsät ovat täynnä erilaisia sienestäjän herkkuja. Vaikka emme olekaan mitään super sienestäjiä tai varsinkaan sieniasiantuntijoita, niin kyllä joka syksy sienimetsään on ainankin kerran päästävä
Panna cotta on kaikille varmasti tuttu jälkiruoka. Kotosin Italiasta tarkemmin Piemontesta tämä vanukas niinkuin nimi sanoo se on vain "keitettyä kermaa"
Sipulipiirakan sipulit haudutetaan ihanan makeiksi tehden piiraasta mehevän ja maukkaan. Sipulit valmistin melkein samaan tapaan kuin perinteisten jauhemaksa- ja maksapihvien seuraksi olen ruskistettuja sipuleita usein tehnyt
Lauantaina oli meillä ”illanvietto”, jonka teemana oli ”Italian maakunnat”. Oli meidän vuoro järjestää viininmaistiaiset ja minä halusin tällä kertaa tarjota tavallista iltapalaa reilummin ruokaa, ja niinhän sitten La Festassamme nautittiin kaikenmoista
Brachetto on harvinainen tuote, jota saa valmistaa Piemontessa vain 13 pienen kylän alueella. Talvisen sunnuntain iloksi ehdotin ystäville ruokaretkeä Lahteen, ravintola Rouxin blinibrunssille
Kevätkananpoikaa ja savoijinkaali-fenkolipaistosta mustaherukkakastikkeen kanssa. 25. sunnuntai. Tam 2015. Posted by Marika in kastike, kasvislisuke, liha, linnut
Mä olen pitkään metsästänyt täydellisen lihapullaspagetin ohjetta. Marinara- eli tomaattikastike on ollut jo hallussa, mutta siihen sopivat italialaiset lihapullat on ollut hakusessa
RANSKALAISET HERKUT. Eilen halusin valmistaa etanoita. Päätin aloittaa menemällä ostamaan uudet keraamiset etanapannut Porvoon vanhasta kaupungista, tutusta etanaravintolasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.