Onko sinulla jokin tietty smoothie johon tulee palattua kerta toisensa jälkeen. Olen kokeillut no varmasti kymmeniä ja taas kymmeniä smoothie-settejä varioiden
Raparperi ei ahdistu viileistä kesäsäistä, tuntuu vain lähinnä innostuvan. Osa raparperista on tehty piirakaksi, hilloksi, raakakakuksi ja nyt sitten vielä tuorejuustokakuksi
S. e. o. n. k. u. l. a. s. i. j. t. ,. ä. h. m. V. p. v. I. r. y. T. R. g. d. C. J. K. P. N. M. B. c. 8. 9. €. -. b. ö. 2. 0. 1. 5. 3. 4. /. 7. L. A. e l. d l
Aina kesän lähestyessä minulla iskee sitruunahimo ja sitä on tungettava joka paikkaan. Sitruuna onkin todella monipuolinen raaka-aine jota voi käyttää niin moneen ruokaan, puhumattakaan leivonnaisista
T. o. i. s. n. a. e. k. r. ö. v. t. P. p. c. u. ä. y. m. d. ,. j. l. K. H. S. -. (. ). q. h. J. D. b. g. A. O. L. V. 1. 0. 2. 5. f. M. /. 3. I. 6. N. p s. d l
Pinaatti on meidän isomman pojan suosikki ja näissä pikkupihveissä se yhdistetään Pirkan Luomu Palvikasleriin (joka on muuten loistava ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kinkku)
Olen jo jonkun aikaa halunnut kokeilla tätä reseptiä (alkuperäinen resepti löytyy täältä). Nyt on syysflunssa iskenyt sekä minuun että vauvaan, joten laitan jakeluun postauksen joka on ollut valmiina odottamassa sopivaa hetkeä jo jonkin aikaa
Raparperi ei ahdistu viileistä kesäsäistä, tuntuu vain lähinnä innostuvan. Osa raparperista on tehty piirakaksi, hilloksi, raakakakuksi ja nyt sitten vielä tuorejuustokakuksi
Intastani löytyy video jossa valmistan myös peltokanankaalista pastaa. Joka vuosi keväällä ja alkukesästä iskee sama hulluus, kun syötäviä rehuja eli villiyrttejä bongaa joka polun varrelta ja ihan kotipihastakin
Mikähän siinä on, että perjantaisin ei yhtään huvita laittaa ruokaa. Ei sitten millään. Niin kävi taas tänään ja suunniteltu kasviskiusaus vaihtui paikallisen kiinalaisen ravintolan herkkuihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.