V. a. i. k. o. l. e. n. s. ,. j. m. t. y. ö. p. ä. v. u. r. h. d. T. g. K. -. Y. O. I. c. A. 4. 0. b. f. 1. 2. H. L. 3. P. S. (. /. w. 8. ). M. t l. d l
Tässä nopea, virkistävän erilainen kalaruokaresepti helpottamaan "kahdesti viikossa" -pohdintoja. Originaaliohjeen on Itämainen keittiö -kirjasta löytänyt Muista syödä välillä -blogin Rommirusina
Oikeastaan on hankalaa puhua kiinalaisesta makumaailmasta vetämättä mutkia varsin suoriksi, sillä kiinalainen ruokakulttuuri on niin laajaja monimuotoinen, kehittynyt ja samalla traditionaalinen, että tuntuu suorastaan siltä, ettei pohjoisessa kotikeittiössä kovin helposti tee oikeutta yhdelle maailman suurimmista ruokakulttuureista
Resepti sopii kumpaankin lihaanja yhtä hyvin myös lampaaseen. Viikonloppu lähestyy ja jos aurinko paistaa aikaa viettäisi mieluummin ulkona kuin keittiössä
vaan kaikille Facebook ystävilleni, jotka tarjositte ihania vaihtoehtojanne. päättänyt, että ainakin kaksi kertaa viikossa eletään ilman lihaa, niin ruoaksi
T. ä. m. u. n. b. l. o. g. a. s. i. t. k. v. 3. h. y. ö. j. e. p. J. ,. (. r. ). P. d. ". E. S. c. -. L. 1. 2. /. 7. 5. 0. 6. 4. ½. R. K. M. A. C. f. O. k g. d l
Hyvinhän tuo wokki maistui jasminriisin seuralaisena. Ikiväärikanaa kiinalaisittain. Soijakastikkeitakin muuten löytyy gluteenittomina jos vatsa on erittäin herkkä gluteenille, niitä löytyy ihan noista isoista marketeista
Pitkästä ainesosaluettelosta huolimatta tämä on helppo ja nopea arkiruoka. soijakastiketta. Poista tofusta halutessasi ylimääräistä nestettä leikkaamalla se paloiksi, käärimällä palat pyyhkeeseen ja asettamalla painon alle noin tunniksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.