Jos kaali kypsyy hitaasti, voit lisätä pykälän verran lämpöä. ”Hitto kun jengi ehdottaa Koskenlaskijaa tai aurajuustoa aina, kun kysyy arkiruokavinkkejä
Kiireinen yhäriviikonloppu taas meneillään. Lapsilla on treenejä, kisoja, on normaalit muut viikonloppurutiinit kuten siivousoperaatiot, kauppareissut, kirjastot
. Nälkä, kiire, nälkä, kiire, vähän unta, nälkä, kiire. siinä summeeraus kahdesta viime viikosta. Onneksi on olemassa ainakin miljoona ihanaa ja nopeaa pastareseptiä, joilla ruokkia perhe ennen kuin taas palaa töiden pariin
Koska niistä huokuu kovasti kaipaamaani lämpöä. Joulu siellä, joulu tuolla, mutta ei vielä täällä. Sori guys, jos tuotan pettymyksen tarjoamalla kaiken jouluhäslingin keskellä aivan tavallista, helppoa ja arkista talviruokaa
Mitä parhainta sunnuntaita. Saanko ennakoida. Kohta on työviikko käsillä ja taas on aika alkaa miettimään eväitä töihin, jotain syötävää ennen treeneihin lähtöä (jos sattuu kuulumaan siihen ahkeraan ihmisjoukkoon) ja ennen kaikkea aamupaloja kotona, töissä, missä vaan
Kypsentämisen loppupuolella voi lämpöä vieläkin pienentää ja antaa ruoan hautua uunissa. Kalaa tässä ei näy olleskaan, vaan kyllä se tuolla vuoassa ihan alimmaisena on
Vähennä hellan lämpöä keskitasolle ja lisää kerma. Netistä löytämäni cajun kanapasta kilpailee ykkössijasta parhaasta pastareseptistäni sitruunakanapastan kanssa
Nosta lämpöä ja ruskista jauheliha. Tässä kohtaa on pakko kehua tuota uutta paistokasaria, lämpö todella jakautuu tasaisesti ja tuo timanttipinnoite johtaa lämpöä todella hyvin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.