Kesän lomapäivänä teki mieli paistaa vohveleita ja nauttia pitkästä aamusta vähän brunssi tyyliin. Mansikoita, viinirypäleitä, raparperikiisseliä, graavilohta ja leipää
Samalla taikinalla saa molemmat aikaiseksi kunhan ei laita sokeria vohvelitaikinaan. Ilmeisesti siihen perinteiseen makeaan vohvelitaikinaan laitetaan sokeria, mutta itse tykkään lätyissäkin suolaisista lätyistä jolloin se pieni suola korostaa makeutta
Sekoita kulhossa keskenään kuivat aineet sekä raastettu sitruunankuori. Lisää joukkoon nesteet. Sekoita ja anna olla muutama minuutti sillä aikaa kun laitat vohveliraudan kuumenemaan
Testasin jokin aika sitten erilaisia Tupperwaren leivontatuotteita ja tein niistä videonkin. Tässä ohje ihaniin belgialaisiin vohveleihin, jotka myös vilahtavat videolla
Ohje. . 2 munaa. 1prk kermaviiliä. 2 dl maitoa. 3dl jauhoja. 0,5 rkl suolaa. 50g voita. Laitat vain kaikki samaan kippoon ja sekoitat hyvin, sitten vain jaat taikinaa vohvelirautaan ja paistat kullanruskeaksi
Olen viime kesän Belgiassa piipahduksen jälkeen haaveillut tekeväni kotona belgialaisia vohveleita. Ne ovat neliön mallisia ja paksumpia kuin tavalliset vohvelit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.