Ä. i. t. n. l. a. p. s. u. d. e. k. o. m. ". r. h. P. ä. v. j. ,. K. ö. R. y. -. M. O. J. Y. N. V. f. A. H. G. C. T. I. L. b. S. E. U. 1. 9. 0. g. 3. /. 2. _. 5. 8. 4. d l
Padassa käytettävä liha mitä ilmeisemmin vaihtelee paikan tai saaren mukaan, se voi olla naudanlihaa, jänistä tai lammasta, mutta Kefalonian stifadot oli lähes joka tavernassa tehty vasikasta
Nosta pata tarjolle rosmariinihyytelön ja herukkahillon sekä voiporkkanoiden kanssa. Rosmariinihyytelöä saa herkkukaupoista kuten Stockmannilta, mutta voit valmistaa sen itsekin nopeasti
Hänen neuvoistaan, minä olen oman jänispatani soveltanut. Luistahan saa sipulin, juuresten ja mausteiden kanssa keitettyä riistaliemen, jolla voi korvata padan veden ja lihaliemikuution
Tämä on sellainen pehmeä jänis, jotkut voivat kääntää sen aivain kuin huvittaa. Mutta on olemassa yksi hieno vaatimaton ruokablogi, A`la gourmande, missä kaniini on saanut arvoisensa lopun, ruokapöydässä
voi haudutuspadassa ja ruskista paistit kevyesti. Kun jänis on ollut padassa noin tunnin, voit valmistaa pastataikinan tekeytymään vaikkapa täältä löytyvällä ohjeella
Omasta mielestäni jos ohjeessa on pekonia, punaviiniä ja timjamia se ei voi olla kuin hyvää. eli kuten aikaisemmin arvuuttelin niin sulamassahan oli heinäsorsia ja tavi (jos nyt muistan oikein
Laita valurautapadan pohjalle (tai pannulle) silavaa ja nokare voita, paista jänikseen rusehtava pinta ja tämän jälkeen hiero pintaan silavaa, mustapippuria, suolaa ja timjamia
Sekoita suola jauhoihin ja nypi voi joukkoon. 125g voita. 125g voita. Mieheni oli ystävineen viikon metsästysreissulla, ensimmäistä kertaa itsekin ampumassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.