Moni meistä jättää päivällisen syömättä ja napostelemme mieluummin voileipiä ja muita välipaloja. Keitto on nopea ja maittava ruoka, joka sopii illalla myös treenin jälkeen
Kun jotain on vähän, sitä arvostaa aivan eri tavalla ja syö siksi säästeliämmin. Oletan, että tiedätte jo tutut iänikuisuudet, kuten "syö vähemmän ulkona", "valmista itse ruokasi", "osta kaupan omia merkkejä", "osta mikä on sesongissa" ja "älä osta mitä et ehdi syödä" - tässähän ne tulivat taas kerran lyhyesti kertauksena
*Toco on riisinlesejauhetta – halutessasi voit jätttää sen pois ohjeesta, mutta se tuo kakkuun lisää kermaisuutta (Tocoa voi käyttää myös esimerkiksi smoothien tai raakasuklaan sekaan tuomaan pehmeyttä ja kermaisuutta, sitä ei kuitenkaan kannata kuumentaa yli 60 asteessa)
K. o. t. n. a. h. y. v. ä. l. M. u. m. i. s. k. O. e. ,. d. V. T. j. E. ö. p. L. J. r. S. (. -. ). N. 1. 4. 5. 0. g. f. 2. 6. Y. 3. R. p k. k g. d l. t l
Sitä tarjotaan esimerkiksi puchero-padan kanssa, ja yleinen jälkiruoka on gofio-mousse. Churroja ei kannata syödä missään hotellin aamiaisbuffetissa, vaan juuri niihin erikoistuneessa churrobaarissa
Siitä huolimatta en tätä jälkiruokasorbetiksi pikkujouluissa tarjoaisi, lähinnä kyse on raikastavasta ja ravitsevasta välipalasta sekä hauskasta tavasta syödä enemmän vihreää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.